Opublikowano poniedziałek o 05:562 dni Ja myslalem zeby kupic niedługo bo Shovel Knight mi sie podobal bardzo, ale nie mam ochoty sie frustrować. Nadal mam flashbacki z Silksonga i nie chce powtórki z poziomu trudności.
Opublikowano poniedziałek o 06:212 dni 24 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):Ja myslalem zeby kupic niedługo bo Shovel Knight mi sie podobal bardzo, ale nie mam ochoty sie frustrować. Nadal mam flashbacki z Silksonga i nie chce powtórki z poziomu trudności.
Opublikowano poniedziałek o 07:512 dni Gra jest trudna dosyc, ale nie jakos niemozliwie przejebana. Ogolnie im bardziej glowa sie przyzwyczaja do perspektywy i hitboxow tym łatwiej.
Opublikowano poniedziałek o 17:392 dni 1 czesc zajebista gierka, ktora mozna kupic na promce za pare PLN. Czekam w tym przypadku na informacje o wydaniu fizycznym na Switcha Bozego
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Takie cos mi sie pokazalo na yt dzis. Wyglada spoko. Na ten moment laduje na WL i zobaczymy jak sie bedzie prezentowac koncowy efekt: