Opublikowano 5 sierpnia5 sie Gdzie jest elden ring ja sie pytam a cos czuje ze te glaby nie dowiaza go w tym roku.Swoja droga zamiast wrzucic te indie w normalny pokaz , zaraz jeszcze bedzie game update from switch 1 showcase
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Ergonomia w S2 jest faktycznie lepsza, a większe przyciski robią robotę. Jak wziąłem S1 to wydawał się jak zabawka z odpustu.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie 1 godzinę temu, Daffy napisał(a):No nie powiem, miło. Gdzie patch do Ninja Gaidena? Pewnie bedzie w szczegółach ta gra o robieniu ogniska prędzej xd
Opublikowano 5 sierpnia5 sie 3 godziny temu, wwsan88 napisał(a):Gdzie jest elden ring ja sie pytam a cos czuje ze te glaby nie dowiaza go w tym roku.pracują nad implementacją DLSS
Opublikowano 5 sierpnia5 sie 54 minuty temu, messer88 napisał(a):pracują nad implementacją DLSSWatpie, ale jesli tak to lepiej zeby w 60fps smigalo w co rowniez watpie😆
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Autor 3 minuty temu, wwsan88 napisał(a):Watpie, ale jesli tak to lepiej zeby w 60fps smigalo w co rowniez watpie😆Jeżeli nic się nie zmieniło od ostatnich testów DF to gierka śmiga w 1440p 60fps w docku także nie trafiłeś
Opublikowano 5 sierpnia5 sie 4 minuty temu, wwsan88 napisał(a):Watpie, ale jesli tak to lepiej zeby w 60fps smigalo w co rowniez watpie😆Przecież bankowo będzie 30fps ale raczej bardzo stabilne. Najmniejszej szansy nie ma na 60.2 minuty temu, GearsUp napisał(a):Jeżeli nic się nie zmieniło od ostatnich testów DF to gierka śmiga w 1440p 60fps w docku także nie trafiłeśDawaj link do tych testów
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Autor Przecież to już stare info chyba w okolicach treehousów jak pierwszy raz liczyli rozdziałkę w Zeldach to performance Kirbasa jakoś wtedy też wypłynął
Opublikowano 5 sierpnia5 sie 19 minut temu, GearsUp napisał(a):Przecież to już stare info chyba w okolicach treehousów jak pierwszy raz liczyli rozdziałkę w Zeldach to performance Kirbasa jakoś wtedy też wypłynął@wwsan88 o elden ringu chyba wspominał ;)
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Autor No ja już w głowie mam tylko różowego wariata, o słabych grach nie myślę
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 2 minuty temu, GearsUp napisał(a):No ja już w głowie mam tylko zdrowego wariataFixd
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Godzinę temu, wwsan88 napisał(a):Watpie, ale jesli tak to lepiej zeby w 60fps smigalo w co rowniez watpiez tych pierwszych materiałów to rozdziałka wyglądała tragicznie nisko pewnie będą też lokacje/bossyfighty pełne dodatkowej duszy w tej wersji dzięki działaniu jak blighttown na ps360.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie 8 godzin temu, GearsUp napisał(a):No ja już w głowie mam tylko różowego wariata, o słabych grach nie myślęTy serio to rozowe gowno porownujesz do elden ringa?
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Apex Legends ponoć fajnie działa i wygląda, można grać myszko-conem, niestety 78.5gb do ściągnięcia
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Autor 3 godziny temu, wwsan88 napisał(a):Ty serio to rozowe gowno porownujesz do elden ringa? Edytowane 6 sierpnia6 sie przez GearsUp
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Autor 4 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):W tym miesiącu megahitem są nowe poziomy do różowej kulki czy Apex?Nowe wspaniałe poziomy Kirbiego dla użytkowników Switcha 2Odgrzewane dania czyli Gears of War Reloaded i Black Myth Wukong na XSX dla reszty
Opublikowano 6 sierpnia6 sie 1 minutę temu, GearsUp napisał(a):Nowe wspaniałe poziomy Kirbiego dla użytkowników Switcha 2łał, no robi wrażenie