Opublikowano środa o 18:443 dni Teraz w marcu w USA wykręcili lepszy wynik niż w listopadzie 2025 czyli w okresie przedświątecznym z pokemonami ZA. Ciekawa sprawa w sumie.
Opublikowano piątek o 17:292 dni Nie wiem czy to dobry wątek ale wie ktoś może czy persona 3 reload jest po polsku na switch 2? Widziałem jakieś komentarze że nie ale to chyba przed dodaniem języka polskiego w konsoli więc może się coś zmieniło ?
Opublikowano piątek o 17:422 dni 13 minut temu, Xoltro napisał(a):Nie wiem czy to dobry wątek ale wie ktoś może czy persona 3 reload jest po polsku na switch 2? Widziałem jakieś komentarze że nie ale to chyba przed dodaniem języka polskiego w konsoli więc może się coś zmieniło ?Nie ma
Opublikowano piątek o 17:432 dni Potwierdzam, demko też odpala się po hamburgerowemu mimo zaznaczenia odpowiedniej opcji w systemie.
Opublikowano piątek o 18:012 dni Dzięki. Ehhh trochę to niepoważne skoro gra jest przetłumaczona na język polski a pstryk już teoretycznie obsługuje język polski...
Opublikowano piątek o 19:291 dzień Najbardziej nintendowa rzecz.Final Fantasy XIV officially announced for Nintendo Switch 2 (planned release for August 2026, requires separate subscription due to Nintendo)Gra nie wymaga NSO, ale jeśli masz już subskrypcję FF14, to... na S2 potrzebna jest druga.