Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ASTRO BOT

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, kaz1115 napisał(a):

Mówisz,masz

IMG_20241028_181004.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 153,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A wyboraz sobie co sie bedzie dzialo jak juz zainstaluje sie gierka

• Super, że wszyscy cieszą się grą i w ogóle, ale to trochę absurdalne, że gra z serii stworzonej aby dodać ją za free do pokazania możliwości nowego pada staje się raptem największym hitem platformy, b

• Jak się nie ma co się lubi, to się lubi Astro Bota. Ja podziękuję, czekam na nowego Killzone czy coś innego, trochę bardziej charyzmatycznego. 

Opublikowano
5 minut temu, Square napisał(a):

IMG_20241028_181004.png

Ja to jutro będę walczył dalej bo już kciuk mnie boli xd

Opublikowano

Ja poprawilem swoj ale 35 to jest pierwsza liga. No nie jest w moim zasiegu :drakenope: Niestety nie dzis :chicken:

2 godziny temu, _Red_ napisał(a):

A tak z ciekawości, to widoczność innych nicków na leaderboardzie nie jest jakoś sterowana ustawieniami prywatności? Ja mam wszystko na priv/off itp. Ciekawe czy inni mogą mnie widzieć na liście xd

Szukalem Cie wlasnie. Widze wszystkich z forum poza Toba. A to dlatego ze jestes w moim rankingu poza skala :dynia: Nie moge zejsc nizej niz 2 000 uczestnik w rankingu a on ma czas 37.221 :lapka:

Opublikowano

I jak tam, udało się wam coś poprawić? Jutro nowy poziom do masterowania wlatuje.

Opublikowano

No mi się właśnie udało zejść na 36,082 - już mam problem, żeby wymyślić gdzie zbić ten czas, być może na samym początku lub płynniej akcję z foką ogarniać. W każdym razie te czasówki wciągają mega :D Dzisiaj godzinę spędziłem, żeby o pół sekundy być szybszym xD

image.thumb.jpeg.e296dc19ae1d20cbdd79ff16a8a702a1.jpeg

Opublikowano

Gratulacje. Świetny wynik. Ja czekam az wszystkie challenge wydadzą i w tedy skupie sie na jednym i spróbuje cos wykrzesać więcej jak znajdę czas. Na razie to tylko zabawa. Trochę tutaj i trochę z domownikami:lapka:

Opublikowano

Widać sporo miejsc do urywania cennych sekund, no i inna mechanika do masterowania.

Opublikowano

Tak zaraz to nie, ale pierwsza próba.

IMG_20241031_162116.png

A na razie idę sprawdzić remaster Horizona.

Opublikowano

Pierwsza próba 10 sekund wolniejsza niż rekord świata :obama:

image.thumb.jpeg.024f84af1ff627a85cd42e64fe837783.jpeg

Wariaci grają w te czasówki :D

UPDATE:

45.527 \m/

Edytowane przez Snake_Plissken

Opublikowano

Sporo do poprawy, ale najpierw trzeba wyczaić jak.

IMG_20241031_220838.png

Opublikowano

Zejście poniżej 40 na kiedy indziej.

IMG_20241031_225826.png

Opublikowano

Chrzesniak konczy jutro 8 lat wiec ogarnialismy miejscowke na urodziny: jakie atrakcje jak kregle, golf, wspinaczka i wiadomo zarcie. Pod koniec imprezy moze usiadziemy do czasowek :D ja ksie przy tym nie porobimy :lapka:

Opublikowano
2 godziny temu, Square napisał(a):

Co tak nikt nic nie wrzuca?

IMG_20241101_202033.png

Na ten moment obniżyłem wynik o niecałą sekundę, ale jeszcze muszę trasę ogarnąć na tyle by zejść poniżej 40s. Lub chociaż się zbliżyć do takiego wyniku :D

image.thumb.jpeg.ed1bf7fe23141bceb1bd39bfa2f4a9f5.jpeg

Opublikowano

Chwalę się :nosacz: Osiągnąłem już chyba limit i mój problem polega na tym, że przeszedłem swoją indywidualną ścieżkę optymalnie, a tam jakieś świry jeszcze schodzą do niemal czystych 37 sekund :obama: Nie widzę innej możliwości na zejście poniżej 38 poza jedną i od razu sprzedaję to jako tip, jakby ktoś nie wiedział:  na pierwszej wysokiej ścianie po której trzeba się wspinać po tych poręczach, to z przedostatniej  na rękawicy da się wbić bezpośrednio na samą górę, gdzie zaraz za beczką jest zjazd w dół. Udało mi się to całe cztery razy i wszystkie wykonałem przypadkowo :kekw: Nie potrafię tego powtórzyć i co więcej za jednym udanym razem, gdy ten skok wszedł to miałem genialny run, podjarałem się lekko i potem wszystko spierdoliłem z ekscytacji, a finalnie czas i tak był jednym z najlepszych jakie miałem.

IMG_20241102_125704.jpg

UPDATE, WIĘCEJ NIE WYCISNĘ:

IMG_20241102_161758.thumb.jpg.453455c93a58a15fc5f82366c2f7930f.jpg

Edytowane przez Quantum Flux

Opublikowano

Piękny czas. Mi dzisiaj tragicznie szło, skok z pierwszej beczki rzadko kiedy wchodził, a jak już się udało to albo na belkach spadałem, albo na samym końcu. Udało się jedynie zejść do 39.1 ale jeszcze będę próbował.

A jest już pierwszy czas 36 sekund.

Opublikowano
18 minut temu, Square napisał(a):

Piękny czas. Mi dzisiaj tragicznie szło, skok z pierwszej beczki rzadko kiedy wchodził, a jak już się udało to albo na belkach spadałem, albo na samym końcu. Udało się jedynie zejść do 39.1 ale jeszcze będę próbował.

A jest już pierwszy czas 36 sekund.

Skok z pierwszej beczki? Chodzi o te beczki na początku, na których jest trampolina?

39.1 to jest rewelacyjny czas, ja jeden szczegół dosłownie poprawiłem w swoim biegu i trochę szczęścia przy wykonywaniu wszystkich elementów przejścia i wleciało 38,5. Nie widzę innej metody poprawy z wyjątkiem tej przedostatniej belki, z której jeszcze dwa razy fartem wybiłem się na górę, ale nie ogarniam jakim cudem to się dzieje :notlikethis:

Edytowane przez Quantum Flux

Opublikowano
1 godzinę temu, Quantum Flux napisał(a):

Skok z pierwszej beczki? Chodzi o te beczki na początku, na których jest trampolina?

Tak, jak za późno się skoczy to trzeba lądować z lewej strony, a za wcześnie też nie da się skoczyć, bo nie rozwali się dolnej beczki. Przez jakieś 80% prób tutaj spadałem.

Odnośnie bezpośredniego skoku na górę z belki to pierwszego dnia z dwa razy tak poleciałem i też nie wiem.

Opublikowano
10 godzin temu, Square napisał(a):

Tak, jak za późno się skoczy to trzeba lądować z lewej strony, a za wcześnie też nie da się skoczyć, bo nie rozwali się dolnej beczki. Przez jakieś 80% prób tutaj spadałem.

No to nieźle, ja to robię kompletnie inaczej. Rozwalam wszystkie beczki, od razu skaczę na trampolinę, a z niej na kolejną na wyższym poziomie i z niej dopiero na szczyt, gdzie jest pojedyncza beczka, której nie rozwalam tylko omijam na skraju lewej krawędzi. Ale rozumując twoją metodę - rozwalam jedną beczkę i z niej wybijam się na trampolinie od razy na samą górę - fajnie, o tym akurat nie pomyślałem xd Muszę sprawdzić czy na tym polecę jeszcze szybciej.