Skocz do zawartości

ASTRO BOT

Featured Replies

Opublikowano
18 godzin temu, MEVEK napisał(a):

Ciekawe czy kolejna część wyjdzie równo z premiera PS6, jednocześnie ją napędzając Aloy_cool1 ?

Tytuł odniósł sukces, zdobył Goty, gracze chwalą, recenzji chwalą, nie wiem czy produkcja się zwróciła finansowo, ale wydaje mi się, że są duże szanse na debiut wraz z PS6. Pytanie czy będzie to pełnoprawny, nowy tytuł, demko, czy Sony pójdzie drogą Nintendo i zrobi płatną instrukcje obsługi konsoli.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 149,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A wyboraz sobie co sie bedzie dzialo jak juz zainstaluje sie gierka

• Super, że wszyscy cieszą się grą i w ogóle, ale to trochę absurdalne, że gra z serii stworzonej aby dodać ją za free do pokazania możliwości nowego pada staje się raptem największym hitem platformy, b

• Jak się nie ma co się lubi, to się lubi Astro Bota. Ja podziękuję, czekam na nowego Killzone czy coś innego, trochę bardziej charyzmatycznego. 

Opublikowano
10 godzin temu, YETI napisał(a):

Tytuł odniósł sukces, zdobył Goty, gracze chwalą, recenzji chwalą, nie wiem czy produkcja się zwróciła finansowo, ale wydaje mi się, że są duże szanse na debiut wraz z PS6. Pytanie czy będzie to pełnoprawny, nowy tytuł, demko, czy Sony pójdzie drogą Nintendo i zrobi płatną instrukcje obsługi konsoli.

Możesz proszę objaśnić tutaj zagadnienie ? Nie posiadam tej konsoli (jeszcze) D