Opublikowano 19 lipca19 lip 18 godzin temu, MEVEK napisał(a):Ciekawe czy kolejna część wyjdzie równo z premiera PS6, jednocześnie ją napędzając ?Tytuł odniósł sukces, zdobył Goty, gracze chwalą, recenzji chwalą, nie wiem czy produkcja się zwróciła finansowo, ale wydaje mi się, że są duże szanse na debiut wraz z PS6. Pytanie czy będzie to pełnoprawny, nowy tytuł, demko, czy Sony pójdzie drogą Nintendo i zrobi płatną instrukcje obsługi konsoli.
Opublikowano 19 lipca19 lip 10 godzin temu, YETI napisał(a):Tytuł odniósł sukces, zdobył Goty, gracze chwalą, recenzji chwalą, nie wiem czy produkcja się zwróciła finansowo, ale wydaje mi się, że są duże szanse na debiut wraz z PS6. Pytanie czy będzie to pełnoprawny, nowy tytuł, demko, czy Sony pójdzie drogą Nintendo i zrobi płatną instrukcje obsługi konsoli.Możesz proszę objaśnić tutaj zagadnienie ? Nie posiadam tej konsoli (jeszcze)
Opublikowano niedziela o 11:475 dni 16 godzin temu, MEVEK napisał(a):Możesz proszę objaśnić tutaj zagadnienie ? Nie posiadam tej konsoli (jeszcze) https://www.reddit.com/r/TwoBestFriendsPlay/s/eIbQkwCTOqDobry świr.