Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 25 minut temu, GearsUp napisał(a):Ah przepraszam. Ten artykuł do PC GAMER napisał tylko jakiś tam wykładowca informatyki tworzący pliki dla 3DMarka i PCMarkaO kurde ja cię kręcę! Jak taki gość "czuje", że coś jest nie tak, to w takim razie to musi być prawda. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez tjery
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja pierdziele to jak blokuje na 60, a potem daje z powrotem to Fata Morgana.To chyba jakaś zagrywka, żeby tłumaczyć 30fps na ns2. Nie ma różnicy między 30 a 120.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. A tak zupełnie serio to grałem w Eternala w 120 fps i działał tak jak powinna działać gra w 120 fps, zarówno pod względem płynności na ekranie jak i responsywności. Kto grał w FPSy w 60 i w 120 klatkach wie jak duża to jest różnica, szczególnie na myszce. W nowego jeszcze nie grałem, ale biorąc pod uwagę, że to ten sam silnik to zapewne będzie tak samo. Ziomek pewnie miał coś zjebane z synchronizacją pionową, stąd te odczucia.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie ma Micka Gordona. Teraz jest generyczne metalowe granie, nic nie zapada w głowie i nie pompuje adrenalinki :cMimo tego, to napierdala się demony SZTYWNIUTKO.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Teraz, Rozi napisał(a):Nie ma Micka Gordona. Teraz jest generyczne metalowe granie, nic nie zapada w głowie i nie pompuje adrenalinki :cMimo tego, to napierdala się demony SZTYWNIUTKO.Ta zwykła prędkość jest dużo wolniej od Eternala?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jak szybciej niż 2016 to spoko. W sumie zawsze jest ten suwak, żeby podkręcić tempo w pobliże Eternala.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Za brak możliwości ang dubbing polskie napisy uj w dupe. Gra chyba faktycznie koło 20h się zakręci. Wymaksowanie 25 -30.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 7 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Za brak możliwości ang dubbing polskie napisy uj w dupe.Gra chyba faktycznie koło 20h się zakręci. Wymaksowanie 25 -30.Wpisz w neta ten język, na bank da się pliki podmienić.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 39 minut temu, tjery napisał(a):O kurde ja cię kręcę! Jak taki gość "czuje", że coś jest nie tak, to w takim razie to musi być prawda.Może ma rację, może jej nie mieć, zakładanie od razu z góry że to brednie nie jest rozsądne. Strasznie szybko się triggerujesz jak ktoś napisze, że coś działa nie tak jak powinno na PC.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, GearsUp napisał(a):Może ma rację, może jej nie mieć, zakładanie od razu z góry że to brednie nie jest rozsądne. Strasznie szybko się triggerujesz jak ktoś napisze, że coś działa nie tak jak powinno na PC.Wystarczy wpisać na YT Dooma na mocniejszej karcie, ludzie grają w 100 i więcej fps i nikt takich rzeczy nie pisze. I jak tu nie zakładam, że to są brednie, tylko stwierdzam, że to są brednie. U niego może nie działało tak jak powinno, ale to nie jest problem gry.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nikt nie mówi, że to jest problem gry (gorszym są crasze na nowych kartach) ale według niego to 120fps nie jest tym samym silky smooth 120fps co w innych grach. Podejrzewam, że żaden z you tuberków by czegoś takiego nie zauważył więc nie szukałbym potwierdzanie tego tam. Może ten suwak Game Speed coś namieszał w silniku i wpływa wysoki frame rate
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 minuty temu, GearsUp napisał(a):Nikt nie mówi, że to jest problem gry (gorszym są crasze na nowych kartach) ale według niego to 120fps nie jest tym samym silky smooth 120fps co w innych grach. Podejrzewam, że żaden z you tuberków by czegoś takiego nie zauważył więc nie szukałbym potwierdzanie tego tam. Może ten suwak Game Speed coś namieszał w silniku i wpływa wysoki frame rateJedyne co się namieszało to kolesiowi w ustawieniach.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 43 minuty temu, Rozi napisał(a):Nie ma Micka Gordona. Teraz jest generyczne metalowe granie, nic nie zapada w głowie i nie pompuje adrenalinki :cMimo tego, to napierdala się demony SZTYWNIUTKO.Właśnie sobie przesłuchałem mniej więcej i masz rację. Może nie ma tragedii bo jest to słuchalne i jakoś pasuje nadal do Dooma ale jest zupełnie generyczne tak jak piszesz. Zero unikalnośći i produkcja na znacznie niższym poziomie muzycznie i techniczne. Tym bardziej można docenić jakim sztosem był soundtrack w Eternalu.Warto odpalić po sobie tracki z Dark Ages i Eternala na youtube. Pierwsze to po prostu jakiś djent bez wokali xd
Opublikowano 46 minut temu46 min 4 godziny temu, Rozi napisał(a):Ten etap z mechem xdddddd150% szybkości wygląda komicznie, jakbyś przyspieszył działanie całej gry.Oglądam stream jak ktoś gra w tej prędkości i dla mnie fenomenalnie to wygląda, czysty chaos Nie rozumiem ludzi, którzy narzekają, że jest wolniejsze od Eternala, 150% prędkości jest rozwiązaniem idealnym.