Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM: The Dark Ages

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Paweł napisał(a):

A ta gra nie byla niejako pod GeForce 3 Ti? Ja mialem bieda karte MX w pierwszym kompie bo hajsu rodzice nie mieli na mocnego PC. Chujnia w wielu grach ale i tak mam super wspomnienia z testowania roznych giereczek. Doom 3 dzisiaj w tej ostatniej edycji dziala super. Nawet 1 i 2 w gratisie (ale nie te wersje remastered co teraz sie kupuje). Dark Ages wezme jak bedzie czas usiasc.

No smiga ladnie już ogrywam, ultrawide, 175 klatek :).

• Odpowiedzi 552
  • Wyświetleń 68,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla mnie strzelanka arcade pozbawiona segmentu multiplayer nie powinna zasługiwać na ocenę wyższą niż 7/10. Zrozumiałbym, gdyby Multi chcieli stworzyć kolesie od Metro czy Stalkera, którzy nie potrafi

• Ten Doom jest jedną z najbardziej oczekiwanych gier tego roku dla mnie. Uwielbiam szybki gameplay Eternala, dlatego troszkę się obawiam o spowolnienie rozgrywki i dodanie warstwy fabularnej w formie c

• Jukka Sarasti
    Jukka Sarasti

Zmian jest sporo, choć niekoniecznie jestem ich fanem - na pewno jednak gra się inaczej, niż w poprzednie dwa Doomy. Więcej napiszę, jak przejdę, niemniej to dobra gra, choć wolałem poprzedniczki. Po

Opublikowano
27 minut temu, Paweł napisał(a):

A ta gra nie byla niejako pod GeForce 3 Ti? Ja mialem bieda karte MX w pierwszym kompie bo hajsu rodzice nie mieli na mocnego PC. Chujnia w wielu grach ale i tak mam super wspomnienia z testowania roznych giereczek. Doom 3 dzisiaj w tej ostatniej edycji dziala super. Nawet 1 i 2 w gratisie (ale nie te wersje remastered co teraz sie kupuje). Dark Ages wezme jak bedzie czas usiasc.

Wczesny build był pokazywany na Geforce 3 ale ta karta mocno korzystała z mocy serii 6xxx. Trzeba pamiętać, że wtedy nowe serie wychodziły co roku i wnosiły faktycznie duże zmiany. Dzięki temu topową kartę można było po roku kupić 50% taniej a na promkach jeszcze lepiej. Procki zaskakująco trzymały się dobrze, do czasu rewolucji rdzeniowej.

MX to nie wina rodziców tylko pazernych sprzedawców i marketingu zielonych. O ile geforce 2 mx był super i miał sens szczególnie te modele z pełną szyną i wysokim taktowaniem. To była karta z 2000 roku. Tak geforce 4 mx to niesamowity skok na kasę, to był technologicznie geforce 2 dalej a wydany dwa lata później. Mocniejszy tylko jakieś 2 razy od pierwszych GF2MX. Gdzie przykładowo gf 6800 GS był prawie 20 razy wydajniejszy a kosztował 600 zł niecały rok po premierze.