Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM: The Dark Ages

Featured Replies

Opublikowano

1 godzinę temu, devilbot napisał(a):

Co tam nikt nie gra? No wiadomo, nie lubicie za bardzo dobrych gier.

Dzis przyszła do mnie paczka z Doom: The Dark Ages Premium Edition, nówka na PS5. Spokojnie, będzie ogrywane, tylko ogrywanie zaległości wciąż trwa i wszystko się opóźniło.

• Odpowiedzi 532
  • Wyświetleń 66 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla mnie strzelanka arcade pozbawiona segmentu multiplayer nie powinna zasługiwać na ocenę wyższą niż 7/10. Zrozumiałbym, gdyby Multi chcieli stworzyć kolesie od Metro czy Stalkera, którzy nie potrafi

• Ten Doom jest jedną z najbardziej oczekiwanych gier tego roku dla mnie. Uwielbiam szybki gameplay Eternala, dlatego troszkę się obawiam o spowolnienie rozgrywki i dodanie warstwy fabularnej w formie c

• Jukka Sarasti
    Jukka Sarasti

Zmian jest sporo, choć niekoniecznie jestem ich fanem - na pewno jednak gra się inaczej, niż w poprzednie dwa Doomy. Więcej napiszę, jak przejdę, niemniej to dobra gra, choć wolałem poprzedniczki. Po

Opublikowano

Pograłem około 1,5h w DLC i przerwałem na rzecz Mouse P.I., jak skończę to będe juz tylko grał w to DLC. Pierwsze wrażenia z początku na szybko - nie jest łatwo, fajna muzyka z blast beatami na perkusjiyahoo .
Nie umiałem się póki co przestawić na włócznię, cały czas próbowałem parować jak tarcza. DLC do najlepszej trylogi FPS ostatnich lat - a jak dla mnie to w ogóle - dlatego wolę na spokojnie przysiąść na 100% grając tylko w to bez rozpraszaczy.

Opublikowano

Ja tam rzadko kiedy wracam do już ukończonych (a tym bardziej wymaksowanych) gier, więc o ile nie zacznę zabawy z już kompletnym produktem od początku to raczej nie tykam DLC praktycznie w żadnym tytule.

Opublikowano

Ja kupiłem podstawkę z dodatkiem już dawno temu, ale szczerze mówiąc wątpię czy znajdę czas by wrócić i skończyć dodatek. Piekło gracza polega na tym, że wychodzi tyle dobrych i interesujących gier, że ciężko będzie w moim przypadku znaleźć czas, aby zagrać nawet w bardzo dobre DLC do starszej gry.

Opublikowano
8 godzin temu, Wredny napisał(a):

Ja tam rzadko kiedy wracam do już ukończonych (a tym bardziej wymaksowanych) gier, więc o ile nie zacznę zabawy z już kompletnym produktem od początku to raczej nie tykam DLC praktycznie w żadnym tytule.

Z tym, że w Doomach (włączając w to TDA) możesz sobie zacząć DLC wybierając je z menu głównego i to nawet bez wcześniejszego zaliczenia podstawki, więc można to traktować jako nową część. A że akurat Revelations ma napakowane zawartości pod korek to takie podejście nawet pasuje.

Opublikowano

Revelations mogło by spokojnie wyjść jako standalone. Zawartości wystarczająco i zaczynamy zupełnie od nowa tylko z dzidą.

Wczoraj zrobiłem cały endgame wszystkie sekrety i ostatniego true bossa ale okazało się, że oczywiście jest coś jeszczeobama

Opublikowano

Po skończeniu na 100% revelations zobaczyłem, że achivmenty się same wbijają i zostały mi dwa ale czasochłonne w podstawce mastery broni i coś jeszcze.

Zajebisty problem jest wrócić do gry tarczą po tej włóczni. Styl walki tą włócznią to jest eternal na sterydach wiem, są umiejętności które premiują zmianę stylu w locie np zabijanie włócznią boostuje tarcze, a bloki tarczą nabijają pasek specjala włóczni plus fala uderzeniowa po zmianie stylu ale gra samą tarczą teraz to trochę męka.