Opublikowano 21 lipca21 lip 1 godzinę temu, devilbot napisał(a):Co tam nikt nie gra? No wiadomo, nie lubicie za bardzo dobrych gier.Dzis przyszła do mnie paczka z Doom: The Dark Ages Premium Edition, nówka na PS5. Spokojnie, będzie ogrywane, tylko ogrywanie zaległości wciąż trwa i wszystko się opóźniło.
Opublikowano 21 lipca21 lip Pograłem około 1,5h w DLC i przerwałem na rzecz Mouse P.I., jak skończę to będe juz tylko grał w to DLC. Pierwsze wrażenia z początku na szybko - nie jest łatwo, fajna muzyka z blast beatami na perkusji .Nie umiałem się póki co przestawić na włócznię, cały czas próbowałem parować jak tarcza. DLC do najlepszej trylogi FPS ostatnich lat - a jak dla mnie to w ogóle - dlatego wolę na spokojnie przysiąść na 100% grając tylko w to bez rozpraszaczy.
Opublikowano 21 lipca21 lip Ja tam rzadko kiedy wracam do już ukończonych (a tym bardziej wymaksowanych) gier, więc o ile nie zacznę zabawy z już kompletnym produktem od początku to raczej nie tykam DLC praktycznie w żadnym tytule.
Opublikowano 22 lipca22 lip Ja kupiłem podstawkę z dodatkiem już dawno temu, ale szczerze mówiąc wątpię czy znajdę czas by wrócić i skończyć dodatek. Piekło gracza polega na tym, że wychodzi tyle dobrych i interesujących gier, że ciężko będzie w moim przypadku znaleźć czas, aby zagrać nawet w bardzo dobre DLC do starszej gry.
Opublikowano 22 lipca22 lip 8 godzin temu, Wredny napisał(a):Ja tam rzadko kiedy wracam do już ukończonych (a tym bardziej wymaksowanych) gier, więc o ile nie zacznę zabawy z już kompletnym produktem od początku to raczej nie tykam DLC praktycznie w żadnym tytule.Z tym, że w Doomach (włączając w to TDA) możesz sobie zacząć DLC wybierając je z menu głównego i to nawet bez wcześniejszego zaliczenia podstawki, więc można to traktować jako nową część. A że akurat Revelations ma napakowane zawartości pod korek to takie podejście nawet pasuje.
Opublikowano 22 lipca22 lip Revelations mogło by spokojnie wyjść jako standalone. Zawartości wystarczająco i zaczynamy zupełnie od nowa tylko z dzidą.Wczoraj zrobiłem cały endgame wszystkie sekrety i ostatniego true bossa ale okazało się, że oczywiście jest coś jeszcze
Opublikowano 23 lipca23 lip Po skończeniu na 100% revelations zobaczyłem, że achivmenty się same wbijają i zostały mi dwa ale czasochłonne w podstawce mastery broni i coś jeszcze.Zajebisty problem jest wrócić do gry tarczą po tej włóczni. Styl walki tą włócznią to jest eternal na sterydach wiem, są umiejętności które premiują zmianę stylu w locie np zabijanie włócznią boostuje tarcze, a bloki tarczą nabijają pasek specjala włóczni plus fala uderzeniowa po zmianie stylu ale gra samą tarczą teraz to trochę męka.