Opublikowano 22 sierpnia22 sie a ta maska z tego setu to taka plastikowa jak maski halloween dla dzieci czy bardziej coś w formie figurki?
Opublikowano 23 sierpnia23 sie U mnie na pierwszy ogień pójdzie chyba Rafa - wydaje się najmniej skomplikowany.
Opublikowano 23 sierpnia23 sie W moim przypadku padlo na to male czarnoskore cos bo koledzy juz sobie rozdzielili postacie. Osram sie chyba.
Opublikowano 29 sierpnia29 sie Autor Przed chwilą na Pax był omawiany endgame i zaplanowana nowa zawartość po premierze. Story DLC i nowy VH będą dostępne w Q1 26.Po przejściu gry będzie można zacząć nową postać na 30 poziomie, dojdą nowe misje, wyzwania, loot.Jak będzie podsumowanie to się wrzuci, a w międzyczasie kod na 50 złotych kluczy w każdej grze (poza BL4) i 20 diamentowych w BL3: Zfftj-rwrzj-3b333-ttjj3-xkcskJako bonus do preordera dorzucają też legendarne bronie, jedna na poziomie 1, dwie na 30 i jedna maksymalnym tj. 50. Plus maska Psycho dla VH.
Opublikowano 30 sierpnia30 sie Autor Ok, jest oficjalny new https://borderlands.2k.com/borderlands-4/news/endgame-overview/UVHM to takie połączenie Peak z Mayhem, zobaczymy jak to wypadnie.
Opublikowano piątek o 18:184 dni Autor Na PC premiera u nas w czwartek o 18, na konsolach o północy. Na Xboxie pewnie można zmienić region na NZ.
Opublikowano piątek o 21:273 dni Ja zagram dopiero wieczorem 14 sierpnia. Smuteczek. Do tego czasu odpuszczam sobie wszystkie nowe materiały - ostatnio na YT pojawiła się masa filmików gdzie można zobaczyć wszystkie postacie w akcji.
Opublikowano piątek o 21:453 dni Autor Ja wjeżdżam w piątek, tylko jeszcze trzeba kupić. Mam nadzieję, że będzie sztywne 60 klatek do wyboru, bo na 120 nie ma raczej co liczyć na konsoli. Mówi się, że embargo może zejść 10.09 więc może jakieś analizy się ukażą.Dzisiaj jeszcze jeden zwiastun był wrzucony na YT, zatytułowany Endgame, ale chyba się z nim pospieszyli.
Opublikowano sobota o 05:143 dni Chyba gierka u mnie wleci na premierę. Akurat dawno nie grałem w nic podobnego, a poprzednie części mi się podobały (szczególnie 1 i 2, 3 już trochę mniej). Nie oglądałem zbyt wielu filmików ani nie czytałem dużo o nowej części, ale chyba Borderlands to Borderlands a każda kolejna część to po prostu more guns, more enemies, more demolition;)