Opublikowano 9 lipca9 lip Autor Wszyscy są spoko. Jak chcesz snajpy to polecam Vex i zielone drzewko.
Opublikowano 15 lipca15 lip Nie wiedziałem, gdzie wkleić więc wrzucę tutaj.Brać z dużą dozą dystansu, jako że plotka wypłynęła na 4chanie. Normalnie bym machnął ręką (bo każdy sobie może tam napisać co chce), ale patrząc na ostatnie decyzje $rony, to jest to tak idiotyczne i nie mające sensu, że aż możliwe...Mianowicie Bungie miałoby robić remake Borderlands 1 w open worldzie i z pełną customizacją postaci...https://boards.4chan.org/v/thread/743106139/bungie-borderlands-remake Edytowane 15 lipca15 lip przez Patricko
Opublikowano 18 lipca18 lip Pograłem początek i teraz biegam z Claptrapem na początku i jest całkiem fajnie. Wybrałem Vex i jej umiejętność przyzywania klonów. Zapowiada się dobrze choć muszę się przyzwyczaić do nowego huba jednak chyba minimapa mi bardziej pasowała albo to kwestia przyzwyczajenia.Zaczynam też na poziomie trudnym i zobaczymy jak będzie ważne, że da się zmienić poziom w trakcie.A i jeszcze fajnie, że jest język polski na prawdę to robi robotę zwłaszcza w menu. Edytowane 18 lipca18 lip przez mario10
Opublikowano 19 lipca19 lip Wczoraj jeszcze grzebałem coś w opcjach i znalazłem radar, który da się włączyć. Spoko opcja bo się pojawił w rogu i łatwiej się odnaleźć gdzie są wrogowie podczas walki..
Opublikowano 23 lipca23 lip Autor 30.07 Bounty Pack 410.09 dodatek fabularny i nowa VH, plus Bounty Pack 5.https://borderlands.2k.com/borderlands-4/news/bounty-pack-4-story-pack-2-news/
Opublikowano poniedziałek o 05:352 dni Miałem czasu chwilkę przez weekend i jest na prawdę dobrze. Choć muszę się przyzwyczaić do nowego wyglądu menu. Na razie mam chaos trochę bo jak chcę zrobić jakieś zadanie to przemierzając mapę wpadają kolejne dodatkowe aktywności, a jeszcze dane zadanie się rozciąga na kolejne miejscówki. Akurat taką misję miałem z porywanym "bydłem" przez statek kosmiczny.Jedna rzecz mi przeszkadza mianowicie zmiana broni wolałem jak było na krzyżaku a nie przytrzymywanie trójkąta i gałka.
Opublikowano poniedziałek o 06:442 dni Autor Godzinę temu, mario10 napisał(a):Jedna rzecz mi przeszkadza mianowicie zmiana broni wolałem jak było na krzyżaku a nie przytrzymywanie trójkąta i gałka.Sprawdź czy w opcjach nie można tego zmienić. Ja zawsze zmieniam bronie naciskając odpowiednią ilość razy.
Opublikowano poniedziałek o 07:152 dni Masz rację, każde przyciśnięcie zmienia broń na kolejną, ale czasem w ferworze walki za długo mi to zajmuje.Ale poza tym miodnie się strzela, zobaczymy jak będzie dalej