Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Borderlands 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 385
  • Wyświetleń 36,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zdecydowanie, Athena najlepsza syrena w serii.   Ja sobie wróciłem do BL3 kilka dni temu, na głównym sejwie (Amara) się bawię, ale chyba zrobię nowe przejście zaczynając z max lvl.  

• Donatello1991
    Donatello1991

6 i pół h pograne i dużo lepsze od trójki jak dla mnie. Fajne poboczne misje, znajdźki. Działa bardzo dobrze. Żadnych bugów, glitchy czy sttuterów nie stwierdziłem na ten moment.

Opublikowano
  • Autor

Wszyscy są spoko. Jak chcesz snajpy to polecam Vex i zielone drzewko.

Opublikowano

Nie wiedziałem, gdzie wkleić więc wrzucę tutaj.

Brać z dużą dozą dystansu, jako że plotka wypłynęła na 4chanie. Normalnie bym machnął ręką (bo każdy sobie może tam napisać co chce), ale patrząc na ostatnie decyzje $rony, to jest to tak idiotyczne i nie mające sensu, że aż możliwe...

Mianowicie Bungie miałoby robić remake Borderlands 1 w open worldzie i z pełną customizacją postaci...

https://boards.4chan.org/v/thread/743106139/bungie-borderlands-remake

Edytowane przez Patricko

Opublikowano

Pograłem początek i teraz biegam z Claptrapem na początku i jest całkiem fajnie. Wybrałem Vex i jej umiejętność przyzywania klonów. Zapowiada się dobrze choć muszę się przyzwyczaić do nowego huba jednak chyba minimapa mi bardziej pasowała albo to kwestia przyzwyczajenia.

Zaczynam też na poziomie trudnym i zobaczymy jak będzie ważne, że da się zmienić poziom w trakcie.

A i jeszcze fajnie, że jest język polski na prawdę to robi robotę zwłaszcza w menu.

Edytowane przez mario10

Opublikowano

Wczoraj jeszcze grzebałem coś w opcjach i znalazłem radar, który da się włączyć. Spoko opcja bo się pojawił w rogu i łatwiej się odnaleźć gdzie są wrogowie podczas walki..

Opublikowano

Ten BP bedzie pewnie przypominac zawartoscia Stone Demon.

Opublikowano

Miałem czasu chwilkę przez weekend i jest na prawdę dobrze. Choć muszę się przyzwyczaić do nowego wyglądu menu. Na razie mam chaos trochę bo jak chcę zrobić jakieś zadanie to przemierzając mapę wpadają kolejne dodatkowe aktywności, a jeszcze dane zadanie się rozciąga na kolejne miejscówki. Akurat taką misję miałem z porywanym "bydłem" przez statek kosmiczny.

Jedna rzecz mi przeszkadza mianowicie zmiana broni wolałem jak było na krzyżaku a nie przytrzymywanie trójkąta i gałka.

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, mario10 napisał(a):

Jedna rzecz mi przeszkadza mianowicie zmiana broni wolałem jak było na krzyżaku a nie przytrzymywanie trójkąta i gałka.

Sprawdź czy w opcjach nie można tego zmienić. Ja zawsze zmieniam bronie naciskając PS_triangle odpowiednią ilość razy.

Opublikowano

Masz rację, każde przyciśnięcie zmienia broń na kolejną, ale czasem w ferworze walki za długo mi to zajmuje.

Ale poza tym miodnie się strzela, zobaczymy jak będzie dalej