Opublikowano 28 sierpnia28 sie Autor Raczej wszędzie gdzie jest zamknięte będzie dostęp później podczas którejś z misji.Niektóre misje odblokowują się też dopiero po zrobieniu innych (np w innym regionie) więc może się nie dać zrobić 100% od razu.
Opublikowano 28 sierpnia28 sie Wczoraj też dotarłem do fortecy ale tymczasem też nie mogę się do niej dostać. Dzięki za info bo jednak tak biegałem wokół tych drzwi i szukałem wejścia czy przełącznika.
Opublikowano czwartek o 16:051 dzień Autor DevCast o nowej VH, w opisie można kliknąć interesujący moment.Dostępna będzie za tydzień, razem z drugim dodatkiem fabularnym, podniesieniem poziomu do 70 i pewnie sporą ilością zmian.
Opublikowano czwartek o 16:221 dzień Jezu…znow farma bozych rolek. Niektore class mody zostawiam bo podchodzilem do niektorych bossow z 300 razy, zeby wydropic mody dla Cash’a, Harlow czy Amon’a.