Opublikowano piątek o 06:362 dni 21 hours ago, grykom said:Pany, nigdy nie grałem w tego typu gry, warto kupować RoadCraft czy lepiej wcześniejszą (SnowRunner?)Zdecydowanie bierz roadcraft - bardziej przystepny i czasowo nie tak wymagajacy jak snowrunner i widac jakos ten progres co zacheca do dalszej gry. Do snowrunnera zabieralem sie kilka razy i to bardzo fajna gra nie powiem ale szybko mi sie nudzila wlasnie przez przydlugie misje i dosc zmudne wbijanie levelu zeby zrobic upgrady np pozniej do ciezarowek
Opublikowano piątek o 06:482 dni Doić grę passami będą jak się okaże sukcesem jak SR, w tym upgrade teraz mają być dwie dodatkowe mapy, kilka pojazdów i na teraz dostępny tylko jakiś scout.
Opublikowano piątek o 06:572 dni 8 minutes ago, messer88 said:Doić grę passami będą jak się okaże sukcesem jak SR, w tym upgrade teraz mają być dwie dodatkowe mapy, kilka pojazdów i na teraz dostępny tylko jakiś scout.Myślę, że jest na dobrej drodze. Na Steamie już wykręciła 3x lepszy wynik, niż w swoim peaku Snowrunner.
Opublikowano piątek o 07:062 dni Na tej 3 mapce już miejscami wjeżdża dobra kombinatoryka i ciężki teren więc fani SR się pewnie odnajdą. Boli jedynie rozdziałka w perf mode na PS5 amator, jak jeszcze zacznie padać to wygląda jak wersja switch xD
Opublikowano piątek o 08:472 dni 1 hour ago, messer88 said:Na tej 3 mapce już miejscami wjeżdża dobra kombinatoryka i ciężki teren więc fani SR się pewnie odnajdą.Boli jedynie rozdziałka w perf mode na PS5 amator, jak jeszcze zacznie padać to wygląda jak wersja switch xDA daj jakiegoś screena z tego Performance mode, porównam sobie jak wypada na tle Prosiaka.Gram sobie dalej na tej 2 mapie, zaczyna mnie wkurzać ta laska, za dużo się wpierdziela w tryby. Zdecydowanie wolę otwartą formę decydowania o misjach, które wykonuję, jak w Snow. Na kolejnych mapach też jest taka zabawa w "fabułę", czy może w końcu kończy się to prowadzenie za rączkę?
Opublikowano piątek o 08:522 dni Na niektórych mapach ta laska jest zbugowana i za każdym razem jak wchodzisz na mapę to leci wszystkie dialogi od początku... Idzie zwariować.
Opublikowano piątek o 09:202 dni Wrzucę coś później. No masz jak w SR czyli misje główne nazwijmy to story jak i poboczne, które warto robić bo dają materiały potrzebne później do kolejnych głównych związanych z odbudową. Dodatkowo naprawy gazociągów czy co to jest. 2 pierwsze mapy to samouczek jest.
Opublikowano wczoraj o 06:01 1 dzień 17 hours ago, messer88 said:Kilka screenów z perf modeSpoilerRzeczywiście trochę rozdzielczość niedomaga. Na Pro jest trochę ostrzej, ale mam wrażenie, że jakość tekstur jest gorsza. Edytowane wczoraj o 06:04 1 dzień przez Masamune
Opublikowano wczoraj o 06:08 1 dzień W deszczu w ruchu najgorzej wygląda wtedy gra.Robię tą trzecią mapę Sunken (już 80%) no i momentami są zadania jak z SR nie jest miło i przyjemnie tylko trzeba się jebać i wkurzać. No, ale zrobiłem po kilku wywrotkach.