Skocz do zawartości

RoadCraft

Featured Replies

Opublikowano
21 hours ago, grykom said:

Pany, nigdy nie grałem w tego typu gry, warto kupować RoadCraft czy lepiej wcześniejszą (SnowRunner?)

Zdecydowanie bierz roadcraft - bardziej przystepny i czasowo nie tak wymagajacy jak snowrunner i widac jakos ten progres co zacheca do dalszej gry. Do snowrunnera zabieralem sie kilka razy i to bardzo fajna gra nie powiem ale szybko mi sie nudzila wlasnie przez przydlugie misje i dosc zmudne wbijanie levelu zeby zrobic upgrady np pozniej do ciezarowek

• Odpowiedzi 134
  • Wyświetleń 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 20.05

• Stacje nie, ale jakieś mauzery w bazie czy coś i by wystarczyło. W ekipie zawsze ktoś jeździł cysterną i robił za mobilną stacje paliw i to było fajne. Grając solo rozumiem irytację ciągłego tankowani

• messer88
    messer88

Opublikowano

Doić grę passami będą jak się okaże sukcesem jak SR, w tym upgrade teraz mają być dwie dodatkowe mapy, kilka pojazdów i na teraz dostępny tylko jakiś scout.

Opublikowano
8 minutes ago, messer88 said:

Doić grę passami będą jak się okaże sukcesem jak SR, w tym upgrade teraz mają być dwie dodatkowe mapy, kilka pojazdów i na teraz dostępny tylko jakiś scout.

Myślę, że jest na dobrej drodze. Na Steamie już wykręciła 3x lepszy wynik, niż w swoim peaku Snowrunner.

Opublikowano

Na tej 3 mapce już miejscami wjeżdża dobra kombinatoryka i ciężki teren więc fani SR się pewnie odnajdą.

Boli jedynie rozdziałka w perf mode na PS5 amator, jak jeszcze zacznie padać to wygląda jak wersja switch xD

Opublikowano
1 hour ago, messer88 said:

Na tej 3 mapce już miejscami wjeżdża dobra kombinatoryka i ciężki teren więc fani SR się pewnie odnajdą.

Boli jedynie rozdziałka w perf mode na PS5 amator, jak jeszcze zacznie padać to wygląda jak wersja switch xD

A daj jakiegoś screena z tego Performance mode, porównam sobie jak wypada na tle Prosiaka.

Gram sobie dalej na tej 2 mapie, zaczyna mnie wkurzać ta laska, za dużo się wpierdziela w tryby. Zdecydowanie wolę otwartą formę decydowania o misjach, które wykonuję, jak w Snow. Na kolejnych mapach też jest taka zabawa w "fabułę", czy może w końcu kończy się to prowadzenie za rączkę?

Opublikowano

Na niektórych mapach ta laska jest zbugowana i za każdym razem jak wchodzisz na mapę to leci wszystkie dialogi od początku... Idzie zwariować.

Opublikowano

Wrzucę coś później. No masz jak w SR czyli misje główne nazwijmy to story jak i poboczne, które warto robić bo dają materiały potrzebne później do kolejnych głównych związanych z odbudową. Dodatkowo naprawy gazociągów czy co to jest. 2 pierwsze mapy to samouczek jest.

Opublikowano
17 hours ago, messer88 said:

Kilka screenów z perf mode

Spoiler

4O94q4Z.jpeg

kicTYdA.jpeg

nq5fqiB.jpeg

iE8ao4j.jpeg

Zpo7mAQ.jpeg

Rzeczywiście trochę rozdzielczość niedomaga. Na Pro jest trochę ostrzej, ale mam wrażenie, że jakość tekstur jest gorsza.

19700b78a1c22-screenshot-Url.png

Edytowane przez Masamune

Opublikowano

W deszczu w ruchu najgorzej wygląda wtedy gra.

Robię tą trzecią mapę Sunken (już 80%) no i momentami są zadania jak z SR nie jest miło i przyjemnie tylko trzeba się jebać i wkurzać. No, ale zrobiłem po kilku wywrotkach.

image.png