Opublikowano 27 maja27 maj No ale ten pierwszy boost z wersji pordzewiałych na zwykłe jednak lepiej jeżdżą. Chciałbym coś więcej z dźwigiem i paką poza MULE T1. Spoko jest ale duuuuużo tym jeżdzę.
Opublikowano 27 maja27 maj No będziesz nim jeździł do końca gry już. Ewentualnie opcja lepszego cargo, ale bez żurawia i jeździsz osobnym dźwigiem i cargo. Wygodniej, ale 2x więcej roboty Jest jeszcze co prawda paka z żurawiem, ale na gąsienicach. Mniejsza paka niż w Mule, no i powolne, ale za to lepiej radzi sobie w terenie. Co do zardzewiałych to tak, te "nowe" wersję mają lepsze staty.
Opublikowano 27 maja27 maj Ja przy 25h dopiero byłem zmuszony użyć dwóch pojazdów, żeby coś przetransportować. Tak to mule robi zawsze robotę. Na ten moment przynajmniej.
Opublikowano 27 maja27 maj U mnie kombo dwa zikz-y często używane. Pike też zacząłem ciągać inne rzeczy żeby sprawniej szło, fajny jest ten greenway coś tam z paką na 18ton, jakby miał jeszcze mały dźwig to super by było.
Opublikowano 27 maja27 maj Greenway jest extra, nie zdziwię się jak mu dodadzą kiedyś dźwig w dlc i będzie op.
Opublikowano 27 maja27 maj Oj trochę przekombinowana jest ta gierka. Uproszczona i ogołocona do minimum, żeby było co w DLC wrzucać. Przynajmniej są fair i sprzedają ja w takiej a nie innej cenie.
Opublikowano 27 maja27 maj 5 minut temu, Masamune napisał(a):Oj trochę przekombinowana jest ta gierka. Uproszczona i ogołocona do minimum, żeby było co w DLC wrzucać. Przynajmniej są fair i sprzedają ja w takiej a nie innej cenie.Dla wyjadaczy tak. Dla kogoś co pogra 2h dziennie w sam raz. Na dobre wejście w serię.
Opublikowano 27 maja27 maj Zacząłem rozbierać już zbędne mosty i sprzedawać materiały z nich przy kończeniu mapki
Opublikowano 27 maja27 maj 52 minutes ago, messer88 said:Zacząłem rozbierać już zbędne mosty i sprzedawać materiały z nich przy kończeniu mapki Mało ci jest kasy z tych samochodzików i beczek, że mosty rozbierasz? 😂
Opublikowano 27 maja27 maj 1 hour ago, Donatello1991 said:Dla wyjadaczy tak. Dla kogoś co pogra 2h dziennie w sam raz. Na dobre wejście w serię.I o dziwo, takie podejście chyba się sprawdziło, na oficjalnym Discord jeden community manager robił rozeznanie, wyglądało to tak jakby wierchuszka była nieźle zaskoczona tym, jak pozytywnie gracze odebrali RoadCraft, więc go wysłali, żeby zebrał negatywny feedback, gość musiał niemal wciskać ludziom słowa w usta, a i tak wyszło, że ludziom się podoba :DNa razie największy zarzut wobec gry to chyba sterowanie dźwigami - dla każdego rodzaju inne, nie ma ujednolicenia.
Opublikowano 27 maja27 maj 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):Na dobre wejście w serię.No właśnie graj po tym w SR i nie miej możliwości sobie naprawić mostu i objeżdżaj na około 20min i to kilka razy tam i z powrotem. Może być bolesne.
Opublikowano 27 maja27 maj 11 godzin temu, messer88 napisał(a):Jak zobaczycie takie beczki zielone z białym orzełkiem to ładujcie i do sklepu, warte 40k. Znalazłem dwie na mapie Sunken.Uwielbiam takie easter eggi i smaczki w grach video
Opublikowano środa o 10:255 dni Paczyk:https://community.focus-entmt.com/focus-entertainment/roadcraft/blogs/216-patch-notes-1-5
Opublikowano środa o 20:345 dni 30h i 3 mapka zrobiona. Co mnie wkurwia to planowanie trasy i sztuczna inteligencja prowadząca te pojazdy. Raz przejedzie, raz się wypierdoli na byle gównie. Ale jestem gotowy, że będzie tego więcej. Uzależnia gra strasznie.
Opublikowano środa o 20:445 dni Najgorsze są te guwniane trucki bez awd jak jadą w konwojach, do tego jeszcze jakieś dróżki zwykłe z czasem potrafią rozjeżdżać, tyle że można je popychać innym autem. Incommunicado to fajne jest po tej mapce z dołu, poczekaj jakie tam będziesz miał trasy do planowania. A te sprzęty do drewna
Opublikowano środa o 21:335 dni 11 hours ago, Patricko said:Paczyk:https://community.focus-entmt.com/focus-entertainment/roadcraft/blogs/216-patch-notes-1-5Zajebisty. Jeśli ktoś z was gra na PS5 Pro, to polecam tryb Performance, zasadniczo zrobili Quality mode w 60 klatkach. Jest lekki pop-up ale ilość detali i rozdzielczość poszły mocno w górę.
Opublikowano czwartek o 08:585 dni 12 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):Co mnie wkurwia to planowanie trasy i sztuczna inteligencja prowadząca te pojazdy. Raz przejedzie, raz się wypierdoli na byle gównie.Podobno najnowsza łatka poprawia ten aspekt gry.
Opublikowano czwartek o 13:294 dni 4 hours ago, LukeSpidey said:Podobno najnowsza łatka poprawia ten aspekt gry.Dalej to samo. Sposób na to - ograniczać ilość punktów na trasie i nie stawiać ich blisko siebie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Widzę, że pojazdy sprzedaje się z lekka, ale jednak stratą, nie to co w SnowRunnerze.Warto jakieś miejsca konkretne odwiedzić na pierwszych dwóch mapach, żeby np te beczki zebrać?Recykling w tej grze jest mega wciągający, zbieranie wraków i śmieci z map ( świetnie wykonanych wizualnie) jest bardzo przyjemne.Co do konwojów, to jak 'nagrody zostaną odebrane' zwyczajnie można je odłączyć, źeby nie było zamieszania i konfliktów z innymi konwojami. A niektóre wystarczy, że przejedzie pierwszy skład i zadanie zaliczone.Gra wciąga jak... bagno :) pierwsze dwie mapki zrobione na 100 procent I szykuję się na większe wyzwanie, bo były banalne póki co w odniesieniu do SRunnera. Generalnie te maszyny ciężkie świetnie wykonane i fajnie się nimi operuje.@SebaSan1981 a Ty nie ogrywasz???.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja skończyłem trzecią mapę (Incommunicado) i zacząłem czwartą. Widzę, że teren ładnie przeorany i tutaj będzie chyba jeszcze więcej zabawy. Przyjemna, relaksująca gierka. Nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z Runnerami od nich, więc mój pierwszy kontakt z tego typu tytułem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja w następnych, Sojourn zrobiony na 100% i zacząłem Deluge. Pierwsza mapa która od samego startu ma ciężki teren, dobrze że zacząłem Malamute bo te wcześniejsze scouty by mogły mieć problemy. Generalnie te 3 "główne" mapki które do tej pory zrobiłem zajebiste, postarali się.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 58 minut temu, Boomcio napisał(a):@SebaSan1981 a Ty nie ogrywasz???Nie, jeszcze nie ogrywam. Mam full dysk zawalony gierkami z backloga, które obecnie przechodzę. Na Road Crafta przyjdzie czas później, pamiętam o nim