Opublikowano 16 stycznia16 sty Nie pamiętam już kiedy ostatnio grę na kompie instalowałem Zagrałem chwilę i jak się człowiek przyzwyczai do tej grafiki i dryfującego zamku to jest duży potencjał.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Gra wchodzi do EA 30.04 - w poście szczegóły co ta wersja będzie zawierać (spojler : sporo dobra)
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Zrobili w końcu porządną kampanie, bo w oryginale to byla kicha.Ciekawe ile jeszcze będą to rozwijać bo już na tym etapie widać ze jest świetnie to wykonane z poszanowaniem oryginału.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Czy będzie możliwość grania hotseat?edyta: nie ważne doczytałem że tak Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Chewie
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Którą z frakcji będziecie grali ?https://wiki.hoodedhorse.com/Heroes_of_Might_and_Magic_Olden_Era/Factions/pl
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta gra ma taki kult w polsce latach 90' że bez platyny nie nazywaj sie polakiem.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Necropolis, biere sandro i nakuriwam wampirami.Jedyne co mi się nie podoba to UI jest takie sobie i styl graficzny jakby nierówny? Podczas łażenia po świecie wygląda spoko ale podczas walki wygląda jak te gry na telefon.