Suavek 4516 Posted August 27 Share Posted August 27 Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival kończy z ekskluzywnością na Switcha i wychodzi na PS5, XSX i PC/Steam. Jest demo do sprawdzenia, ale bardzo skromne. Przy okazji temat ogólny o serii też nie zaszkodzi. U mnie na monitorze 240hz zajebiście się gra. Teraz będzie trzeba bębenkiem się zainteresować. 1 Quote Link to comment
Paliodor 1749 Posted August 28 Share Posted August 28 Spoko sprawa, że wrzucili gierkę na Steam. Kiedyś ogrywałem taiko w którejś yakuzie i bardzo podeszło i chyba jakieś demko na ps4. Zawsze ciągło człowieka do takich "dziwactw" z japonii. Jak będzie promo to trzeba będzie się zaopatrzyć Co się tyczy kontrolera to czytałem gdzieś, że Hori ma wypuścić dedykowany nawet są już pre-ordery-->https://www.amazon.com/Taiko-Tatsujin-Controller-PlayStation-Windows-5/dp/B0DDR4L9XT Quote Link to comment
Suavek 4516 Posted August 29 Author Share Posted August 29 Fajna sprawa bębenek od Hori. Jeśli ma działać z PS4/5 i PC, to się zainteresuję, ale poczekam na jakieś lokalne oferty. Ciekawe, czy z jakimś adapterem działałby też ze Switchem. Bo trochę to irytujące, że seria wychodzi na tyle platform, a kontrolery są dedykowane. Mam Taiko na PS4, Switcha i chcę PC, a bębenki są z restrykcjami. Quote Link to comment
Di 804 Posted August 30 Share Posted August 30 Można kombinować z przejściówkami: 1 Quote Link to comment
Recommended Posts