Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kolejny detal który by mnie ominął gdyby nie internet, bo gram jako prawy obywatel. Listy gończe się zmieniają zależnie od tego ile przeskrobaliśmy
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 39 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Niech o połowę zmniejszość ilość mobów do wytępienia w fortach. Za dlugo to trwa.Wysylaj tam frakcje a nie w pojedynkę ciachać...
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Panowie zacząłem jakąś misje frakcyjną typu zdobądź drewno/kamień. Wysłałem tam większość ludzi, bo myslalłem że szybciej skonczą, a teraz ta misja się odnawią cały czas automatycznie i nie mam kim zarządzać w obozie. Nie widzę nigdzie przycisku, żeby zakończyli tą misje, nie widzę też w obozie bym mógł skończyć wszystkie aktywne misje - co robię źle? ^^Nie mam kogo wysłać po kamień i cały czas zbierają drewno xD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, easye napisał(a):Panowie zacząłem jakąś misje frakcyjną typu zdobądź drewno/kamień. Wysłałem tam większość ludzi, bo myslalłem że szybciej skonczą, a teraz ta misja się odnawią cały czas automatycznie i nie mam kim zarządzać w obozie. Nie widzę nigdzie przycisku, żeby zakończyli tą misje, nie widzę też w obozie bym mógł skończyć wszystkie aktywne misje - co robię źle? ^^Nie mam kogo wysłać po kamień i cały czas zbierają drewno xDAnulować musisz, do questa tylko raz musisz zrobić, a to są takie generyczne zbieracze. Odbudowa miasta i inne takie się nie odnawiają automatycznie, ale te musisz sam anulować kiedy chcesz uwolnić ludzi do czegoś innego.
Opublikowano 30 minut temu30 min Czy granie na podstawowym premierowych PS5 jest mocno uciążliwe? Trochę poczytałem postów na reddit i tam jest sporo płaczu.