Czezare 1440 Posted September 5 Share Posted September 5 Ta gra nie ma jeszcze swojego dedykowanego tematu?! Nie wierzę! To może być kolejny przykład, że chińczyki i koreańczyki umieją w gry komputerowe. Quote Link to comment
Josh 3784 Posted September 5 Share Posted September 5 (edited) Wygląda jak Dragon's Dogma 2, tylko w mniej gównianej wersji. Podoba mi się, że jak na chińsko-koreańsko-wientamską grę design jest europejski i nawet postacie mają normalne proporcje. Będę miał na oku. Edited September 5 by Josh Quote Link to comment
Czezare 1440 Posted September 6 Author Share Posted September 6 Walka z żółwiem i z mydłem Biały Jeleń całkiem spoko Jedno, nad czym muszą na pewno popracować to kamera... Quote Link to comment
KarolJanuszGejmingu 466 Posted September 7 Share Posted September 7 Myślałem,że to jakieś chińskie MMO po tytule i jak włączyłem to jestem w szoku. System walki połączony z wiedźmina,assasyna i cień Mordoru. Ale petarda Quote Link to comment
KrYcHu_89 2059 Posted September 7 Share Posted September 7 15 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a): Myślałem,że to jakieś chińskie MMO po tytule i jak włączyłem to jestem w szoku. System walki połączony z wiedźmina,assasyna i cień Mordoru. Ale petarda Po tym roku nic o chińsko-koreanskich grach złego już nie powiem, to jak wkroczenie na nowe, nieodkryte tereny . 1 Quote Link to comment
YETI 10960 Posted September 12 Share Posted September 12 Wygląda na kolejną, trzymająca wyskoki poziom, chińską grę. Quote Link to comment
KrYcHu_89 2059 Posted September 12 Share Posted September 12 Wiedźmin 3 + Zelda + AC hmm Quote Link to comment
McDrive 3041 Posted September 12 Share Posted September 12 Najpierw niech to wydadzą, bo jak tak na to patrzę, to mi mi się w chuj podoba, ale zapala mi się lampka z podpisem "jak to będzie działać na konsolach" Quote Link to comment
DarkStar 13 Posted September 14 Share Posted September 14 Pierwszy bardzo obszerny gameplay, pokazujący różne fragmenty gry, w tym otwarty świat. Kurczę, nadal fajnie to wygląda. https://youtu.be/1ItNYP9U1M0?si=SHvVQWhtnZSAEIoY 1 Quote Link to comment
lukas_k96 300 Posted September 14 Share Posted September 14 Nie słyszałem o tej grze, zobaczyłem gameplay wyżej i... chcę w to zagrać. Zapowiada się fajna produkcja, mam nadzieję, że dowiozą pod względem fabularnym. Quote Link to comment
DarkStar 13 Posted Sunday at 06:11 AM Share Posted Sunday at 06:11 AM A ja duplikat wrzuciłem Sorry. Sprawdziłem trailer powyżej, ale jeden wcześniej przeoczyłem. Btw jak tu się embed z YT robi? Myślałem, że z automatu zadziała. 8 godzin temu, lukas_k96 napisał(a): Nie słyszałem o tej grze Ta gra się w ogóle znikąd pojawiła kilka lat temu i wyglądała tak dobrze, że ciężko było uwierzyć w to, że to jest prawdziwy produkt. To studio wcześniej stworzyło MMO i jeżeli dobrze pamiętam, to Crimson Desert miało być kolejną odsłoną owego MMO, ale zmienili koncepcję i postanowili zrobić jednak action RPG dla pojedynczego gracza. Efekty widać powyżej. Quote Link to comment
GearsUp 45 Posted Sunday at 02:21 PM Share Posted Sunday at 02:21 PM Typowy użytkownik postujący w temacie TOTK: mogli dać mniej tych wysepek ale większe Quote Link to comment
KrYcHu_89 2059 Posted Sunday at 03:33 PM Share Posted Sunday at 03:33 PM Godzinę temu, GearsUp napisał(a): Typowy użytkownik postujący w temacie TOTK: mogli dać mniej tych wysepek ale większe To Crimson Desert? Znowu będzie gadanie, że odgapili mechaniki od Nintendo xD. Quote Link to comment
Josh 3784 Posted Sunday at 03:38 PM Share Posted Sunday at 03:38 PM W grze będzie też mechanika strzelania z łuku i jazda na koniu. Te chińczyki to wszystko muszą podjebać od Nintendo Quote Link to comment
GearsUp 45 Posted Monday at 07:06 PM Share Posted Monday at 07:06 PM (edited) Boję się tylko co napisał @DarkStar, że fabuła nie dowiezie skoro miało być MMO a zostało przemienione w ostatniej chwili w singla ale poza tym nie mogę się doczekać tego skakania po wysepkach w chmurkach xD Edited Monday at 07:07 PM by GearsUp Quote Link to comment
DarkStar 13 Posted Monday at 08:24 PM Share Posted Monday at 08:24 PM Nie w ostatniej chwili, nie to miałem na myśli. Chodziło mi o to, że mieli robić kolejne MMO w tym uniwersum, ale ktoś rzucił pomysł, żeby spróbować zrobić jednak normalne cRPG i go nie wyrzucili przez okno To co widziałem, jeżeli chodzi np o dialogi, dla mnie jest spoko. Co prawda osobiście lubię mieć jakieś opcje dialogowe (nawet jak nic nie zmieniają), ale to też łyknę. 1 Quote Link to comment
Recommended Posts