Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jak dobrze pójdzie to wieczorem będę grał w grę ohboy

• Odpowiedzi 176
  • Wyświetleń 20,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ależ ta gra jest cudowna Wspominałem już o tym przy okazji dema, ale mega mi się podoba połączenie poważnych wojennych klimatów rodem z jakichś bałkańskich konfliktów na tle religijnym z lat 90tych (s

• OK, obiecane "parę słów" po ukończeniu:

• Po 20h gra jest WYPIERDOLONA, ależ perła. Muzyka, klimat, notatki mega budujące lore, setting, co za popierdolony świat ogółem mówiąc - nie przypominam sobie takiego chujowego pod względem życia miejs

Opublikowano

Gram od wczoraj. Lecz wczoraj tylko chwilkę bo się źle czułem. Za to dziś nabiłem 9 h jak pojep jakiś facepalm

Wciągalnela mnie Gierka mocno, klimat, a raczej KLIMAT jest gęsty i to bardzo. Szacun dla twórców w ogóle za odwagę w przedstawieniu tego świata. Graficzka fajna, dźwięki MEGA, postać faktycznie nie waży nic, choć myślę, że ciężar postaci mogli by twórcy patchem podreperować, mi nie przeszkadza. 5 rodzajów przeciwników też mi nie przeszkadza bo chłonąc fabułę podświadomie uznałem że tak ma być i spina mi się to. Fakt, że gra jest dla ludzi myślących już u mnie grze daje przewagę nad 90% obecnych gier. Przed chwilą dotarłem na wzgórza, a już mam dwie strony notatek w zeszycie odręcznie sporządzonych. Walka spoko, bywa że jest emocjonująca, gram na najtrudniejszym poziomie z wyboru jaki był i już myślę nad przesunięciem dodatkowo suwaczkow by „puści” mieli więcej HP. Fakt grupa 5 niemiluchow pępowina połączonych potrafi dać w kość, ale nie uważam żeby walka była trudna dla mnie na tym poziomie. Wyłączone mam co prawda resetowanie przeciwników po śmierci i trochę tego nadużywam, np na bagnach po walce z kilkoma „białasami” wolałem się utopić niż marnować apteczkę cebuladrakeyeah. Z leczeniem odkąd opanowałem wciskanie R1 większych problemów nie mam, a przed chwilą doszły mi glify do broni-jeden z nich kosztem mocy limbicznej leczy i elo lapka Koncept gry nie prowadzącej za rękę bardzo mi się podoba. Gry jeszcze nie oceniam, wracam grać.

Edytowane przez Szajka