Opublikowano 26 listopada26 lis Ciekawe czy gra sie zwrocila. Zalezy co oznacza budzet gry ponizej 100 mln zl. Czy to 90 czy 50 mln.Również zauważyliśmy rozważania o kosztach stworzenia Cronosa na poziomie ponad 100 mln zł, mogę zapewnić, że na pewno budżet developerski nie był tak wysoki i mimo tego, że liczymy na bardzo dobre wyniki sprzedażowe, to próg break-even wcale nie jest na tak wysokim poziomie jak wskazują to analitycy" - powiedział prezes spółki."Jesteśmy całkowicie spokojni, jeżeli chodzi o wzrost inwestycji i zarobek dla firmy. Wszystkie nasze analizy mówią o tym, że będzie dobrze, natomiast oczywiście będziemy informować o poziomie sprzedaży wtedy, kiedy osiągniemy istotne kamienie milowe" - zapowiedział Babieno.Bankier.plBloober nie widzi zagrożenia dla "Cronos: The New Dawn" w...Bloober Team jest pewny swojego najnowszego tytułu Cronos: The New Dawn, którego premiera będzie miała miejsce 5 września i nie widzi zagrożenia dla wyników projektu w związku z debiutem gry Hollow Kn
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No i płaczki dopięły swego, Bloober się złamał i daje tryb "dla dziennikarzy":Z jednej strony spoko, bo może ktoś się nasłuchał od tych inwalidów, że gra jest przegięta i przez to jej nie kupił, ale z drugiej nie mogę się nadziwić, skąd w ogóle wziął się ten mit o jakiejś wybitnej trudności tego tytułu
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 47 minut temu, Wredny napisał(a):No i płaczki dopięły swego, Bloober się złamał i daje tryb "dla dziennikarzy":Z jednej strony spoko, bo może ktoś się nasłuchał od tych inwalidów, że gra jest przegięta i przez to jej nie kupił, ale z drugiej nie mogę się nadziwić, skąd w ogóle wziął się ten mit o jakiejś wybitnej trudności tego tytułuMoże jest tez szansa na nowy kontent jeszcze niezapowiedziany razem z tym trybem
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Zacząłem w weekend cronosa i poziom trudnosci jest jednym z kluczowych aspektow tej gry.Jeżeli twórca ma wizję gry, ma być ciężko, każdy nabój ma mieć znaczenie i na bazie tego budujemy atmosferę i poczucie zagrożenia to ja to kupuje.Wtedy to jest spójne i wszystkie mechaniki się zazebiaja.I teraz nagle robimy z takie gierki radosne pif paf...Ja wiem że ktoś napiszę ze to tylko opcja.Dla mnie wydawca traci w moich oczach.Serio tu jest nieograniczone Save co chwilę a do tego checkpointy.No i sie spłakały internety, bo miało być dead space a nie ma radosnego ciachania maskar. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Schranz1985
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Akurat w tym przypadku jak dla mnie nie tracą za dodanie tego trybu, bo przez te gnidy dziennikarskie tylko stracili a stworzyli naprawde świetną grę, która zasługiwała na większą sprzedaż mimo swojej niszy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No trochę lipa, że gra została skrzywdzona przez ulungi, w świat poszła fałszywa opinia, na podstawie której wielu wyrobiło sobie zdanie, a teraz Bloober ulega presji ludzi, którzy i tak nie są docelowym targetem gierki w nadziei, że może jeszcze choć trochę kopii się sprzeda.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 23 minuty temu, Schranz1985 napisał(a):Dla mnie wydawca traci w moich oczach.W moich nie, bo rozumiem, że to biznes i wszystko się musi finansowo spinać na koniec dnia. Niech sobie w przyszłych grach dodają easy od premiery, ale niech hard będzie odpowiednio wymagający i niech dodadzą dla żądnych wyzwań tryb hardcore wzorem serii RE albo tryb Impossible jak w Dead Space, w którym zgon oznacza koniec gry.
Opublikowano 5 minut temu5 min Świetny news. Miałem zamiar i tak kupić Cronosa ale ta informacja jeszcze bardziej mnie zachęciła do sięgnięcia po portfel.Mam nadzieję, że będzie można zmienić poziom trudności w trakcie bo plan jest zacząć na normalu ale mieć w zapasie ten nowy tryb jeśli okaże się, że normal jest zbyt irytujący.Nie rozumiem czemu ktoś miałby się obrażać na blooberów za dodatkowy mode. Nikt nie każe go używać ale fajnie że jest taka opcja.Dodatkowo sprzedaż gry powinna podskoczyć co mnie cieszy bo po ograniu SH2 trzymam za nich kciuki.