Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GOG.COM - Preservation Program

Featured Replies

Opublikowano

To jest chłop, który stworzył gog (oraz samo CDP). Dla beki albo na chwilę raczej tego nie kupił. Według mnie to całkiem dobra informacja. Zobaczymy co z tym dalej zrobi.

• Odpowiedzi 133
  • Wyświetleń 14,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• GOG.com Cold Fear Tom Hansen is just another guy in the U.S. Coast Guard when his crew receives a mysteriouGOG.com I Am Alive After having conquered hundreds of thousands of die-hard survival enthusia

• Spoko gierki w Prime na gog.com   Od dzisiaj STAR WARS™: Bounty Hunter™ [GOG] Tomb Raider: Underworld [GOG] Overcooked! 2 [GOG] Call of Juarez Gunsliger [GOG] Dredge

Opublikowano

Zdaję sobie z tego sprawę, ale wciąż jest to jeden człowiek, a jak to się mówi: "wszyscy jesteśmy tylko ludźmi". Nie znasz jego strony prywatnej, jego myśli i nawet, jeśli teraz wszystko gra, kiedyś może się pozmieniać.

Przypominam: cdp i cdp.pl

Zrzut ekranu 2025-12-29 194111.png

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano

Masz rację, ale to nie debil pokroju Elona. Na ten moment nie ma powodów do niepokoju.

Opublikowano

Jak widać, gość lubi inwestować i ewidentnie ma biznesowy łeb na karku. Oby tylko nie wtopił z czymś konkretnie, bo przecież pozostałe firmy też wymagają wkładu do rozwoju.

Opublikowano

Ciekawe jaki był koszt tego zakupu i na jakiej zasadzie to się odbyło. Wiem, że CDP jest notowane na giełdzie ale nie wiem jak wygląda odkupienie części spółki.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Ciekawe jaki był koszt tego zakupu i na jakiej zasadzie to się odbyło. Wiem, że CDP jest notowane na giełdzie ale nie wiem jak wygląda odkupienie części spółki.

Podano, że na podstawie umowy sprzedaży Michał Kiciński w dniu 31 grudnia 2025 roku nabędzie od CD Projektu 2.715 udziałów GOG, tj. 100 proc. udziałów i głosów na zgromadzeniu wspólników GOG, za cenę 90,69 mln zł, będącą ceną ostateczną, niepodlegającą późniejszym korektom.

GOG.COM
No image preview

GOG is getting acquired by its original co-founder: What...

Hey everyone, GOG Team here.

Tutaj jest więcej informacji. Między innymi:

Zrzut ekranu 2025-12-29 200406.pngZrzut ekranu 2025-12-29 200154.png

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano
  • Autor

Spoko info, może coś się ruszy z gog a nie wieczne straty, kula u nogi CDR i marudzenie udziałowców. Oby tylko na giełdę z tym nie wchodził.