January 29Jan 29 57 minut temu, Suavek napisał(a): Nie szukałbym w tym drugiego dna, bo to faktycznie tylko lista społeczności, która się mocno rozmarzyła. Tam masz dosłownie "Staff Picks", w którym jest RE:CV bez portu na PC.
January 29Jan 29 14 minut temu, Bzduras napisał(a): Tam masz dosłownie "Staff Picks", w którym jest RE:CV bez portu na PC. Do samej listy poszczególne gry dodali userzy. Nawet widać kto konkretnie z nicka. Ktoś z GOG po prostu je wyróżnił, niewykluczone, że na bazie popularności, rozgłosu, reklamy. Bo przecież bannerek z CVX, albo SH1 wrzucany w necie się kliknie, a ludzie będą gadać, co nie? Nie twierdzę, że nie jest to możliwe, czy realne, ale na tę chwilę bym się nie nakręcał na coś więcej.
February 10Feb 10 https://www.facebook.com/reel/3917340608522018 tym razem filmik - nie no, nie wierzę w taką przypadkowość, coś musi być na rzeczy
February 26Feb 26 3 minutes ago, Bzduras said: I elegancko, jak ogarną skalowanie UI to będzie cymes. No i spoko, kupiłem niedawno 3.99 zł
February 28Feb 28 rozumiem, że nie chcę już wprowadzać nowych funkcji i dalej rozwijać GOG Galaxy, no ale w takim razie rozwiązania są dwa: wydać ostatnią, STABILNĄ, pozbawioną błędów wersję i tak zostawić, albo w ogóle zdjąć z serwerów i zakończyć wsparcie aplikacji. niekiedy uruchamia się normalnie, innym razem po kliknięciu w ikonę nic się nie dzieje, albo uruchamia się i muli mocno. milion odpowiedzi na forum, a odzewu od nich żadnego.
March 21Mar 21 Cytat Silent Hill 4: The Room – jako jedyna wersja PC z przywróconą brakującą wcześniej zawartością. F.E.A.R. Platinum – uhonorowanie spuścizny Monolith poprzez zapewnienie, że ten legendarny horror FPS będzie żył wiecznie. Vampire: The Masquerade - Redemption Tomb Raider: Anniversary, Legend, Underworld Alone in the Dark 1, 2, 3 Fallout 2 Deus Ex GOTY Edition Ultima™ 1+2+3, 4+5+6, 8 Gold Edition Wing Commander™ 1 & 2 Jagged Alliance 2 Privateer 2: The Darkening Port Royale 3 Alien Breed + Tower Assault Cannon Fodder 1 & 2
April 1Apr 1 Author Fallout 2 w big box i to do tego polskie wydanie w folii. Kurde fajny by było dorwać się do ich magazynu z gierkami i pobuszować trochę.
April 1Apr 1 Zdawałem sobie sprawę, że mogą mieć dobre okazy na stanie, ale że aż takie cudeńka u nich są ? Tak się składa, że mijam ich siedzibę w drodze do pracy i kusi mnie potajemna wizyta w tym skarbcu. W końcu mądrość ludowa głosi "jak kochać to retro, a jak kraść to big boxy" czy jak to tam leciało
April 16Apr 16 W dniu 28.02.2025 o 13:16, krzysiek923 napisał(a):rozumiem, że nie chcę już wprowadzać nowych funkcji i dalej rozwijać GOG Galaxy, no ale w takim razie rozwiązania są dwa: wydać ostatnią, STABILNĄ, pozbawioną błędów wersję i tak zostawić, albo w ogóle zdjąć z serwerów i zakończyć wsparcie aplikacji. niekiedy uruchamia się normalnie, innym razem po kliknięciu w ikonę nic się nie dzieje, albo uruchamia się i muli mocno. milion odpowiedzi na forum, a odzewu od nich żadnego.modły zostały wysłuchane
April 16Apr 16 Nie ma żadnej większej historii, po prostu wyszła drobna aktualizacja naprawiająca wymienione problemy z uruchamianiem/działaniem. Po numerze zakładam, że naprawiła to i tylko to.
April 16Apr 16 Prawdopodobnie właśnie problem z "Usługą Komunikacji" powodował problem z uruchamianiem aplikacji i często jej zamulaniem jak już się łaskawie odpaliła po chwili, tak że dziwne, że zaznaczyli, że dotyczyło to wyłącznie maca. Edited April 16Apr 16 by krzysiek923