Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No trochę czekać mi kazano aż siądzie 1szy wynik a tu proszę odrazy złoty mecz. Brazylia pewniakiem zdobywa 3 pkt (a ja 6), smuci wygrana Paragwaju bo obstawiałem kebabowców. Dzisiejsze mecze mogą być arcy ciekawe. Niemcy powinny rozjechać ekipę kości słoniowej, Holandia Szkocja tu może być różnie, a Nippony dopiero z rana grać będą i też 3 pkt powinni ugrać.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ale, że Turcy odpadną w fazie grupowej to się nie spodziewałem. Nawet jednego ich meczu nie obejrzałem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Turcy xg ponad 2, grają w przewadze i nie mogą wbić bramki Paragwajowi. Powinni wywalić ich do strefy azjatyckiej.
Opublikowano 44 minuty temu44 min Specjalnie sobie budzik nastawiłem na Turków bo myślałem ze będzie fajny mecz, ale szybki gol ustawił spotkanie. Zresztą nie bylo to nic specjalnego w pierwszej połowie, więc drugiej już nie oglądałem.Dwa razy postawione na Turcję w typerku i 0 pkt Od nich już tylko kebab, w piłce stracili moje zaufanie.