Opublikowano wczoraj o 22:01 1 dzień Pięknie, bo Ekwador zasługuje by grać dalej . Zasłużyli jak najbardziej na to zwycięstwo.
Opublikowano wczoraj o 22:03 1 dzień Poprosze o analize czy faszysci sie podlozyli dla lepszej pozycji w grupie.
Opublikowano wczoraj o 22:06 1 dzień 3 minutes ago, Mejm said:Poprosze o analize czy faszysci sie podlozyli dla lepszej pozycji w grupie.Nie bo mieli zapewnione pierwsze miejsce juz wcześniej
Opublikowano wczoraj o 22:10 1 dzień Nic nie musieli robić, żeby utrzymać to miejsce. Zasady klasyfikacji drużyn w grupach od tego turnieju jak na Euro. Przy równej liczbie punktów najpierw liczy się wynik bezpośredniego meczu między zainteresowanymi a nie bilans bramkowy.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Miały wlecieć punkty dziś za typerka a tu Wielki CH. Oby Japonia coś ugrala. Może przed meczem obejrzeli jakiegoś Tsubase czy Blue Lock I będą bramy ładować.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Lepiej mi szło typowanie na czuja niż teraz jak sprawdzałem statystyki w grupach
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. To juz nie wiem czy Turcja znow tak dobra czy USA przereklamowane.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Tunezja Polską mundialu. W sumie nawet dobrze, że naszych orłów tam nie ma. Nie trzeba w nocy wstawać, jedyne stresy to nietrafiony wynik w typerze (raptem 5x dziennie), nie ma żadnych afer premiowych.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. HenrykIggO zadeklarowal zloty mecz remis paragwaj - australia. I trafil 3 minuty temu, Bartg napisał(a):Tunezja Polską mundialu. W sumie nawet dobrze, że naszych orłów tam nie ma. Nie trzeba w nocy wstawać, jedyne stresy to nietrafiony wynik w typerze (raptem 5x dziennie), nie ma żadnych afer premiowych.E tam, fajnie by bylo sobie z forumem obejrzec w nocy runde grupowa a afery zawsze dobre paliwo dla DNP, ktore tez by pewnie swoje dostarczalo. Zaluje ze nie poznam jakie strategie przygowalby Pan Dzol na ten mundnial.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Pan Jizi przygotował strategię dla Czechów wyszło znakomicie No tak tego brakuje jedynie na mundialu, znaczy odcinki i tak dowożą, ale bez repeentantów to nie to samo. Chociaż miłość Ronaldo do Marka wiecznie żywa.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ja nie ogladam, ale to raczej z tego powodu ze ten mundial jest taki rozparcelowany dla mnie przez mecze w nocy i nie mam obrazu calosci. Wiec pewnie jak cos by obsmiewali to mozliwe, ze bym nie wiedzial dlaczego by bylo w meczu o 3:00.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 3 minutes ago, Mejm said:Ja nie ogladam, ale to raczej z tego powodu ze ten mundial jest taki rozparcelowany dla mnie przez mecze w nocy i nie mam obrazu calosci. Wiec pewnie jak cos by obsmiewali to mozliwe, ze bym nie wiedzial dlaczego by bylo w meczu o 3:00.Akurat obsmiewają te najbardziej znane absurdy, piosenka tego sędziego z pierwszego meczu Meksyku 12/10 Albo jak Kulesza biegnie na hydration break do flaszki.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 7 minutes ago, Mejm said:Namowiles.W ostatnim odcinku beka z Borka i Analu Sportowego też piękna xD Ksiąze z Drezna xD
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 6 godzin temu, Mejm napisał(a):To juz nie wiem czy Turcja znow tak dobra czy USA przereklamowane.Te trzecie mecze gdzie niektorzy juz maja pewny awans zawsze są zjebane do typowania.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Eh potencjalnie najciekawszy mecz trzeciej kolejki i Norwegia sadza wszystkich najlepszych na czele z Haalandem na lawke... Typer w pizdu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No miał być ciekawy mecz o fajnej godzinie to Norwegia popsuła zabawę.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Oby Kylian Nbp ich za to srogo ukarał No chyba ze francja tez drugim skladem xd
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No Norwegii drugie miejsce widocznie pasuje, bo zagrają wtedy z WKS. To gwiazdy na ławce posadzone
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. To podanie Mbappe No Norwegia B chyba beda chlopcami do bicia dzis
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Dobrze ze dalem remis, mam nadzieję karma ich dopadnie i mudzini ich wyjaśnia w 1/32.