Opublikowano 7 godzin temu7 godz. W ogóle to każdy gol trafiony jest teraz zawsze niepewny. Tzn. widzimy gol i czekamy 1-2 min żeby się upewnić ze sędzia zaraz nie powie ze var 2mm spalonego wyliczył. Gówno. Juz wolałem niesprawiedliwe uznane gole ale zaliczane albo i nie, bezpośrednio po walnięciu. W ogóle taki mix subjektywności sędziego mieszany z objektywnoscia "AI" jest gownem. Wóz albo przewóz. Tutaj faul taki to będzie żółta, a u innego sędziego czerwona. A tutaj ai będzie milimetry liczył. A najprostszego użytkowania ai nie ma: analiza symuloeania. Kładziesz się w polu karnym z krzykiem bo koszulkę małym palcem ci ktoś dotknął? Cyk, "After Review, player 10 faked injury. Desyżon, red kard!"
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Lepiej niech sprawdzają, nie wyobrażam sobie powrotu do czegoś takiego
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dla mnie spoko takie analizy, niech trwają nawet 5 minut, jak mają wypaczać wynik ważnego meczu w imię ducha gry. I te narzekania wszędzie, że czubek buta na spalonym to nie spalony. No albo jest przepis i stosujemy, albo gwiżdżemy jak akurat się sędziemu wstanie.z ciekawostek do tej pory wszystkie mecze 1/16 wygraly kraje, ktore maja wiecej lotnisk niż ich rywal
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 48 minut temu, Bartg napisał(a):z ciekawostek do tej pory wszystkie mecze 1/16 wygraly kraje, ktore maja wiecej lotnisk niż ich rywalGoogle mi mówi, że Paragwaj ma ich 12 a Niemcy znacznie więcej
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 7 minutes ago, GearsUp said:Google mi mówi, że Paragwaj ma ich 12 a Niemcy znacznie więcej
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W 1/8 gospodarze znowu 2 w nocy w środku tygodnia . Niech jedni i drudzy już wypierdalają. Kanadyjskie kaleki o ludzkiej godzinie tylko dlatego, że nie potrafiły wygrać grupy śmiechu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pora podziękować gospodarzom. Raczej już koniec turnieju dla nich.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 8 godzin temu, Tokar napisał(a):Czy pisałem już jak barzzo gardzę tą szmatą fifowską, przez którą takie mecze wypadają w nocy w środku tygodnia? Usnąłem w okolicach 30. minutyja wczoraj o 23:30 ustawiłem sobie budzik w smartfonie na portugalię, bo zasypiałem na siedząco i myślałem, że trochę się podregeneruję, bo muszę to zobaczyć, a jak już mnie obudził, to tylko wziąłem tel w rękę, powiedziałem sobie "aaa pierdole...", wyłączyłem i poszedłem dalej spać