Skocz do zawartości

Elden Ring Nightreign

Featured Replies

Opublikowano

No ja zapłaciłem 130zł z przesyłką i po cichu liczę że jutro przyjdzie. Ciekawi mnie jak będzie się solo grało. Z recenzji wynika że bardzo ciężko, ale Shadow of Erdtree też miał być trudny. Zobaczymy jak tutaj, bez normalnej progresji może być naprawdę przejebane samotnie grać.

• Odpowiedzi 110
  • Wyświetleń 7,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Beta PS5: NR4H-X94T-BDT3 944T-KCEM-4BTM 4KN7-QRL2-BD2K HT3R-MDC9-TAXG

• Najgłupsza rzecz na tym TGA to ten Elden. Nie czuję potrzeby robiena z tego Monster Huntera, ale mainstreamowy sukces Eldena ma również swoje minusy. 

• messer88
    messer88

od jutra zapisy do network testu dla konsolorzy. 

Opublikowano

Kurde z ekipą losową fajnie się w bete pykało, a co dopiero jakby zebrać skład :D Ale ja na razie poczekam, chociaż kto wie xD

Opublikowano
Nexus Mods :: Elden Ring
No image preview

Boss Arena

Standalone mode entirely focused on fighting bosses. Adds a boss selection menu to the Roundtable Hold to allow re-fighting any boss at any time. Supports all base game and DLC bosses. Comes in two va

Polecam fajny modzik do potrenowania przed daniem głównym drinks

Opublikowano
  • Autor
56 minut temu, Rotevil napisał(a):

Ja się szykuje na nocną premierę, tryb solo bardzo wymagający z tego co czytam po recenzjach, nie mogę się doczekać drakeyeah

jest jakieś konkretne info czy do gry solo jest potrzebny ps+?

Opublikowano

Masakra z cena cyfry, zwykła wersja kosztuje tyle co deluxe u Czezkiego z kuponem inpostu.

Czekam na wasze opinie, bo jakoś nie jestem nadal przekonany do zakupu.

Opublikowano

Jak coś, to tryb solo jest psychopatycznie ciężki, nie byłem gotowy na takie wyzwanie dynia

Opublikowano

Jest wogole sens grania solo, czy tylko co-op, lubie wyzwania ale takie do przejscia a nie tylko dla wybranych.

Opublikowano

Gra póki co imo tylko pod coop, wydaje mi się, że jest ciężej niż w becie (niektóre zwykłe randomowe moby są mocno przesadzone, jak np giganty rzucające garnkami z precyzją i zasięgiem snajperki).

Na PS5 Pro w trybie performance gra potrafi mocno i z dupy gubić fps, jeśli dobrze pamiętam to w becie działało to lepiej (ale wyglądało gorzej przez rozmazane tekstury).

Opublikowano

To dla mnie skip na razie, moze pozniej FS doda jakiegos mimica czy cos dla solo player, btw co sie porobilo z tym From Software ze ida tak na mulitiplayer ER, a zaraz wleci jakas smieszna gierka na S2.

Opublikowano

WRESZCIE jakieś trudne soulsy bez mimiców, trybu offline, easy mode itp. i już płacz w internecie, że trudne.

Opublikowano

Ale w czym jest problem dać możliwość do trybu offline dorzucić sobie jakieś AI do pomocy? Ja wiem że w gronie soulsiarzy za używanie mimic-ów jest siurak w odbyt ale nie widzę problemu by dla chętnych taka opcja była. Sam właśnie instaluje i będę grał w coopie ale pewnie znajdą się goście co robią na golasa solo offline no hit run. Ja uwielbiam gry od FS nie tylko za poziom trudności ale głównie za ten genialny świat dark fantasy, do dzisiaj pamiętam jak przeglądając sieć trafiłem na trailer Demon Soul's z podkładem Berserk Forces i napalony kupiłem sprowadzoną wersję za prawie 300zł(gra na ps3 sprowadzona z US).

Opublikowano

Kolejne soulsy bez Miyazakiego w składzie produkcyjnym średnie? No cóż za przypadek

Opublikowano
2 minuty temu, Szermac napisał(a):

Kolejne soulsy bez Miyazakiego w składzie produkcyjnym średnie? No cóż za przypadek

Tą grę robili juniorzy, podobnie jak to coś na Switcha 2. W sumie to dobrze, że Miyazaki nie ma czasu na takie pierdoły, jak te coopowe twory.

Opublikowano
15 minut temu, messer88 napisał(a):

Może się weźmie za pół ceny kiedyś.

Mam przeczucie, że tu szybko przecena wleci, dlatego czekam

Opublikowano

Jak działa u was matchmaking na PS5? U mnie wogóle nie działa angry Zagrałem jeden run solo, chciałem teraz z kimś pograć i nic z tego