Opublikowano 17 marca 20251 r Bardzo fajne głośniki, niesamowite jak Creative poszedł do przodu z tą serią - od crapów za 120 zł po głośniki, w których jak dla mnie dźwięk znacznie lepszy niż w 2 razy droższej Katanie... Przede wszystkim grają miękko, nienachalnie, bas jest ładnie rozprowadzany, dźwięk nawet na cichych ustawieniach jest super - wszytko ładnie cyka. Są też predefiniowane ustawienia pod gry. W tej cenie mogę śmiało polecić, należy jednak pamiętać, że najlepiej podłączyć je do zasilania oddzielnym kablem/kostką by odblokować 60W. Zostały u mnie i jestem bardzo zadowolony - do gier / muzyki idealny zestaw za 500 zyla! EDIT: nowa strona, więc PRAWDA!
Opublikowano 4 czerwca4 cze Czy ktoś finalnie kupił ten Teufel Cinebar one? Właśnie mi padł mój głośnik (jakiś chłam z creativa) i myślę o tym Teufelu.
Opublikowano poniedziałek o 15:334 dni teufel cinebar oneno dobra przyszedł, trochę potestowałem1. jakie to jest małe - dosłownie maleństwo2. jak na takie małe gówno to gra mega głośno, wręcz absurdalnie3. niestety im głośniej tym bardziej ucina basy, mniej więcej do połowy głośności jest bardzo w porządku, a potem już tylko wysokie4. na początku chciałem w sumie tylko głośnik, ale tak mi się podoba ten maluch, że kupię chyba suba do niego, miejsce w sumie mam, będzie elegancko5. na minus brak kabli jakichkolwiek oprócz zasilania6. na plus pilocik, fajny intuicyjny, diody na głośniku też fajnie i czytelnie informują o wszystkimpolecam Edytowane poniedziałek o 16:333 dni przez rafanus2
Opublikowano poniedziałek o 19:463 dni Autor Ja kupiłem swój zestaw bo jako jeden z niewielu ma w sobie kartę dźwiękową i żeby mieć efekt dźwięku przestrzenego wystarczy podpiąć pod PC za pomocą kabla usb c.
Opublikowano poniedziałek o 20:103 dni Patrzyłem ten Twój zestaw ale za mały pokoik i biurko mam na takie cuda. Ale też z racji, że pokój nieduży to ten głośniczek plus sub będą dawać radę. Generalnie to jeszcze słuchawki popatrzyłem od nich, wydają się spoko i kosztują na promce 5 stówek. Wyleczyłem się chyba ze słuchawek za 2 koła i doszedłem do wniosku, że jak dostanę "zapgrejdowane" logitechy g733, które mam obecnie to mi styknie, model o którym mówię to Cage Pro. Jednak co niemiaszki zrobią to kurde się doczepić nie można. 24 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Ja kupiłem swój zestaw bo jako jeden z niewielu ma w sobie kartę dźwiękową i żeby mieć efekt dźwięku przestrzenego wystarczy podpiąć pod PC za pomocą kabla usb c.Ten cinebar też ma kartę dźwiękową wbudowaną, generalnie nie myślałem, że to jakiś rzadko spotykany ficzer.
Opublikowano poniedziałek o 20:433 dni 5 godzin temu, rafanus2 napisał(a):teufel cinebar oneno dobra przyszedł, trochę potestowałem1. jakie to jest małe - dosłownie maleństwo2. jak na takie małe gówno to gra mega głośno, wręcz absurdalnie3. niestety im głośniej tym bardziej ucina basy, mniej więcej do połowy głośności jest bardzo w porządku, a potem już tylko wysokie4. na początku chciałem w sumie tylko głośnik, ale tak mi się podoba ten maluch, że kupię chyba suba do niego, miejsce w sumie mam, będzie elegancko5. na minus brak kabli jakichkolwiek oprócz zasilania6. na plus pilocik, fajny intuicyjny, diody na głośniku też fajnie i czytelnie informują o wszystkimpolecamKurczę fajnie to wygląda, może kiedyś sobie sprawię. Tylko jak to np podłączyć do projektora, żeby był dźwięk przestrzenny? Bo do kompa kabel usb c to nie problem. Teraz mam do PC głośniki MR4 i dokupiłem do nich suba T5 ale nawet na najniższej głośności basy wydają się za mocne i wszystko dominują .
Opublikowano poniedziałek o 21:103 dni 26 minut temu, Chewie napisał(a):Kurczę fajnie to wygląda, może kiedyś sobie sprawię. Tylko jak to np podłączyć do projektora, żeby był dźwięk przestrzenny? Bo do kompa kabel usb c to nie problem. Teraz mam do PC głośniki MR4 i dokupiłem do nich suba T5 ale nawet na najniższej głośności basy wydają się za mocne i wszystko dominują .jak Twój projektor ma hdmi arc to chyba bez problemu
Opublikowano poniedziałek o 22:253 dni Sprawdziłem i ma tylko hdmi 2.0. Nie można wtedy po prostu podłączyć kabla usb c do konsoli tak jak do komputera? W sprawach audio jestem niestety najmniej obeznany bo zawsze grałem na słuchawkach.
Opublikowano wtorek o 05:323 dni Chyba nie zadziała, bo projektor nie odczyta sygnału z usb, bo nie ma sterowników, ale może się mylę. Jeszcze zostaje Ci kabel optyczny, może masz wejście na niego.