Opublikowano 17 marca 20251 r Bardzo fajne głośniki, niesamowite jak Creative poszedł do przodu z tą serią - od crapów za 120 zł po głośniki, w których jak dla mnie dźwięk znacznie lepszy niż w 2 razy droższej Katanie... Przede wszystkim grają miękko, nienachalnie, bas jest ładnie rozprowadzany, dźwięk nawet na cichych ustawieniach jest super - wszytko ładnie cyka. Są też predefiniowane ustawienia pod gry. W tej cenie mogę śmiało polecić, należy jednak pamiętać, że najlepiej podłączyć je do zasilania oddzielnym kablem/kostką by odblokować 60W. Zostały u mnie i jestem bardzo zadowolony - do gier / muzyki idealny zestaw za 500 zyla! EDIT: nowa strona, więc PRAWDA!
Opublikowano 4 czerwca4 cze Czy ktoś finalnie kupił ten Teufel Cinebar one? Właśnie mi padł mój głośnik (jakiś chłam z creativa) i myślę o tym Teufelu.
Opublikowano 8 czerwca8 cze teufel cinebar oneno dobra przyszedł, trochę potestowałem1. jakie to jest małe - dosłownie maleństwo2. jak na takie małe gówno to gra mega głośno, wręcz absurdalnie3. niestety im głośniej tym bardziej ucina basy, mniej więcej do połowy głośności jest bardzo w porządku, a potem już tylko wysokie4. na początku chciałem w sumie tylko głośnik, ale tak mi się podoba ten maluch, że kupię chyba suba do niego, miejsce w sumie mam, będzie elegancko5. na minus brak kabli jakichkolwiek oprócz zasilania6. na plus pilocik, fajny intuicyjny, diody na głośniku też fajnie i czytelnie informują o wszystkimpolecam Edytowane 8 czerwca8 cze przez rafanus2
Opublikowano 8 czerwca8 cze Autor Ja kupiłem swój zestaw bo jako jeden z niewielu ma w sobie kartę dźwiękową i żeby mieć efekt dźwięku przestrzenego wystarczy podpiąć pod PC za pomocą kabla usb c.
Opublikowano 8 czerwca8 cze Patrzyłem ten Twój zestaw ale za mały pokoik i biurko mam na takie cuda. Ale też z racji, że pokój nieduży to ten głośniczek plus sub będą dawać radę. Generalnie to jeszcze słuchawki popatrzyłem od nich, wydają się spoko i kosztują na promce 5 stówek. Wyleczyłem się chyba ze słuchawek za 2 koła i doszedłem do wniosku, że jak dostanę "zapgrejdowane" logitechy g733, które mam obecnie to mi styknie, model o którym mówię to Cage Pro. Jednak co niemiaszki zrobią to kurde się doczepić nie można. 24 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Ja kupiłem swój zestaw bo jako jeden z niewielu ma w sobie kartę dźwiękową i żeby mieć efekt dźwięku przestrzenego wystarczy podpiąć pod PC za pomocą kabla usb c.Ten cinebar też ma kartę dźwiękową wbudowaną, generalnie nie myślałem, że to jakiś rzadko spotykany ficzer.
Opublikowano 8 czerwca8 cze 5 godzin temu, rafanus2 napisał(a):teufel cinebar oneno dobra przyszedł, trochę potestowałem1. jakie to jest małe - dosłownie maleństwo2. jak na takie małe gówno to gra mega głośno, wręcz absurdalnie3. niestety im głośniej tym bardziej ucina basy, mniej więcej do połowy głośności jest bardzo w porządku, a potem już tylko wysokie4. na początku chciałem w sumie tylko głośnik, ale tak mi się podoba ten maluch, że kupię chyba suba do niego, miejsce w sumie mam, będzie elegancko5. na minus brak kabli jakichkolwiek oprócz zasilania6. na plus pilocik, fajny intuicyjny, diody na głośniku też fajnie i czytelnie informują o wszystkimpolecamKurczę fajnie to wygląda, może kiedyś sobie sprawię. Tylko jak to np podłączyć do projektora, żeby był dźwięk przestrzenny? Bo do kompa kabel usb c to nie problem. Teraz mam do PC głośniki MR4 i dokupiłem do nich suba T5 ale nawet na najniższej głośności basy wydają się za mocne i wszystko dominują .
Opublikowano 8 czerwca8 cze 26 minut temu, Chewie napisał(a):Kurczę fajnie to wygląda, może kiedyś sobie sprawię. Tylko jak to np podłączyć do projektora, żeby był dźwięk przestrzenny? Bo do kompa kabel usb c to nie problem. Teraz mam do PC głośniki MR4 i dokupiłem do nich suba T5 ale nawet na najniższej głośności basy wydają się za mocne i wszystko dominują .jak Twój projektor ma hdmi arc to chyba bez problemu
Opublikowano 8 czerwca8 cze Sprawdziłem i ma tylko hdmi 2.0. Nie można wtedy po prostu podłączyć kabla usb c do konsoli tak jak do komputera? W sprawach audio jestem niestety najmniej obeznany bo zawsze grałem na słuchawkach.
Opublikowano 9 czerwca9 cze Chyba nie zadziała, bo projektor nie odczyta sygnału z usb, bo nie ma sterowników, ale może się mylę. Jeszcze zostaje Ci kabel optyczny, może masz wejście na niego.