Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Też mam 465 na 475 hmm.Square dobrze napisał wiec podrzucam...8 godzin temu, Square napisał(a):Dane w banku wymagają więcej killi, więc skup się na tym co ma najmniej, osobno broń główna jak i moc.Szukaj w menu -> databank -> weapons: i tutaj wszystko co ma poniżej 10% postępu. U mnie jeden gnat miał poniżej i to był strzał w dziesiątkę. Wcześniej to olałem bo trophy hunterzy wprowadzili mnie w błąd w poradniku. miał racje
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja mam 88% ale jeszcze nie skończyłem może wpadnie. Chociaż podejrzewam że jakiś wariant shotguna mógł być mało używany do tej pory.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. U mnie to była kusza: impaktor, która strzela pojedynczymi, ładowanymi strzałami. Robi nawet świetne zniszczenia ale niestety nie wypala od razu. Wygląda na to ze wybiegłem na arenę zrobiłem kilka strzałów i podziękowałem jej. Nawet teraz jakoś mi nie siedzi. Nie tak jak piła, czy kusza powtarzalna.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Robiłem dziś run z takim koks impaktorem, super była. Jak charge speed jest dobry to
Opublikowano 20 minut temu20 min Jest - ide zebrać myśli i cos napisać bo w temacie o dzbanach juz nabite 100 stron, wiec przydałoby sie cos naskrobać