Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nie taki straszny ten pasterz, padł za drugim razem drinks, ale trzeba przyznać, że to chyba jeden z najlepszych bossów gry i Returnala

• Odpowiedzi 565
  • Wyświetleń 32,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ufff, to była szalona noc Zgodnie z założeniami, całościowo jest to kapitalny tytuł, CHOĆ w moim odczuciu Returnal robił lepsze tzw. pierwsze wrażenie. Nie do końca podoba mi się częstotliwość z ja

• Kupione recki dla gier sequeli Playstation Studios mają same wysokie noty na meta - DS 2 (89), Ragnarok (94), Forbidden West (88). To jest ten moment kiedy ta konsola bardzo potrzebuje boosta sprzedaż

• CD-Action Saros to w gruncie rzeczy Returnal 2 – z większością zale... Choć w teorii Saros jest zupełnie świeżą marką, w praktyce ma wiele wspólnego z poprzednią grą Housemarque. Tysiące kolorowych po

Opublikowano

W biomie 3 w komnatach gdzie trzeba odblokowac skarby nie moge znalezc nigdzie tarczy do odblokowania, ustrzelenia. Co mi umyka? chicken

Opublikowano

Pasterz padł, jak już człowiek nauczy się wzorów, to przeleciałem bez zaćmienia, bez wcześniejszych biomów, ba, nawet bez drugiego życia, większych obrażen i bez zużycia ultramegagigapocisku ;]

19de906ebc623-screenshotUrl.jpg

Dziękuję HM że ta gra jest tak duża, jak przede mną jeszcze parę biomów to gra jest 2krotnie większa od przygód Selene co najmniej.

43 minuty temu, MEVEK napisał(a):

W biomie 3 w komnatach gdzie trzeba odblokowac skarby nie moge znalezc nigdzie tarczy do odblokowania, ustrzelenia. Co mi umyka? chicken

Niektóre przyciski są dostępne tylko w wersji świata po zaćmieniu. Albo są dobrze ukryte.

Opublikowano

Aha.. bo poznej bedzie mozna biegac po arenie w dzien jak to ma miejsce w 2 biomie, tak?

Opublikowano

Chyba nie, biom 3 jest dostępny tylko po zbiciu piątki z łapkami. Chyba że po przejściu się to zmieni. Ale to nie ma znaczenia, więcej rzeczy jest dostępnych w zaćmieniu.

Opublikowano

W 2 biomie trzeba bylo przybic piatke aby sie dostaw do sciezki po prawej stronie. Po ubiciu bossa juz mozna tam normalnie wejsc co przy okazji jest tez duzym ułatwianiem.

Opublikowano

No tak, ale to nie dotyczy biomu 3 nawet po jego przejściu, wiem bo wielokrotnie tam przechodziłem. Po prostu są wrota które się dopiero po zaćmieniu otwierają.

Opublikowano

Juz w 4 biomielapka Ja serio myslalem ze to jest tylko gra wstepna do faktycznej walki a tu juz po wszystkim. Zawiedziony jestem tym 3 bossem rofl Gram bez ulepszen. Cos tam sobie potrenowalem ale juz sie tego pozbylem. Nie moglby tam grac dalej. Te ulepszenia to sa dobre na wczesniejsze biomy jak chcemy szybko je wyczyscic. A tak to nie ma zabawy bez adrenalinki drinks

Opublikowano
17 minut temu, MEVEK napisał(a):

Juz w 4 biomielapka Ja serio myslalem ze to jest tylko gra wstepna do faktycznej walki a tu juz po wszystkim. Zawiedziony jestem tym 3 bossem rofl Gram bez ulepszen. Cos tam sobie potrenowalem ale juz sie tego pozbylem. Nie moglby tam grac dalej. Te ulepszenia to sa dobre na wczesniejsze biomy jak chcemy szybko je wyczyscic. A tak to nie ma zabawy bez adrenalinki drinks

Za niedługo sobie zatańczysz z fajnym bossem.

Opublikowano

Warto ładować pkt w to boczne drzewko przeciążenia? Jest tam dużo fioletowych ulepszeń, ktoś testował? philosoraptor

Opublikowano

Wolno strzela angry ale jej inne odpowiedniki moga byc juz wyczesane. Zobaczymy ohboy

Opublikowano

Ja tam nie patrzę co odblokowuję specjalnie, i tak wszystko w zasadzie jest ważne, i wszystko w końcu będzie odblokowane.

Najważniejsze to zawsze gdy jest możliwość brać "błogość", bo tego zawsze mało.

Teraz, MEVEK napisał(a):

Wolno strzela angry ale jej inne odpowiedniki moga byc juz wyczesane. Zobaczymy ohboy

To zależy jaką znajdziesz, raz miałem istny gutling gun, potęga to była.

Opublikowano

Wpadlem wlasnie na parkiet zatanczyc z bossem Biomu 4

I tyle bylo mojego shok Matrix mi sie przypomnial jak montwy atakowaly Zion w part 3shotgun Piekne to bylo. Trzeba postac pod levelowac chicken

Artystycznie Biomy wygladaja fenomenalnie. Forma zwyzkowa jak w morde strzelil. Musze fotki po robic jakies.

Opublikowano
Godzinę temu, Rotevil napisał(a):

Warto ładować pkt w to boczne drzewko przeciążenia? Jest tam dużo fioletowych ulepszeń, ktoś testował? philosoraptor

Właśnie wpakowałem punkty we wszystkie zwiększające ładowanie. Ogólnie szkoda, że nie podają % zmian w tych wszystkich ulepszeniach.

29 minut temu, MEVEK napisał(a):

Wpadlem wlasnie na parkiet zatanczyc z bossem Biomu 4

Najłatwiejszy z dotychczasowych. Błyskawicznie mu schodziło życie przy użyciu kuszy i alternatywnego pierdolnięcia, nawet nie atakował za bardzo.

Godzinę temu, Rtooj napisał(a):

Najważniejsze to zawsze gdy jest możliwość brać "błogość", bo tego zawsze mało.

Z tego co widziałem to za nici koszmaru zawsze wpada kilka sztuk.

Skończyłem pierwszy akt, ciekawe co będzie dalej, bo robi się interesująco mocno. W sumie w Returnalu też tak było.

Opublikowano

Legion w perspektywie innych bossów z S/R tragiczny. I ze względu na otwartą planszę zbyt łatwa.