Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nerf na energię w sumie zasadny, bo można było spamować atakami mocy.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Z racji wyjazdu miałem kilka dni przerwy od Sarosa, dziś wróciłem i trzaskając run od początku (bo tak wolę) przejechałem Pasterza, a później także Kapłankę przy pierwszej próbie. Starcie z tą drugą lekko rozczarowujące IMO. Póki co Pasterz i ten skrzydlaty przed nim zdecydowanie najlepsi jak dla mnie. Zdaje się, że to już praktycznie finał. To bardzo dobrze w sumie, bo konsola pokazuje, że jestem już powyżej 45h (sam sobie rozciągnąłem to mocno, bo leciałem praktycznie za każdym razem od pierwszego biomu).
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 godzinę temu, Square napisał(a):Nerf na energię w sumie zasadny, bo można było spamować atakami mocy.Mam nadzieję, że autosave działa i patch nie resetuje cyklu :D.
Opublikowano 29 minut temu29 min Patrze sobie na trofea i widze ze jest jedno trofeum związane z ekspedycją 33 - miły gest