Opublikowano poniedziałek o 18:523 dni Może, dzisiaj wpadły chyba trzy sztuki, a do brakujących ulepszeń potrzeba z 40.
Opublikowano środa o 19:261 dzień Jednak zdecydowałem się na platynę i dziś zrobiłem. Ale matrycy całej nie mam zamiaru robić i biegłości, wystarczy już tych kulek.Jak ktoś ma problem z trofeum z zabiciem środowiskowym (fall from grace) to polecam nić koszmaru w biomie 5. Łatwo i szybko dojść. 3 ostatnia komnata w tej nici spawnuje na początku 6 wrogów zawsze w tym samym ułożeniu nad przepaścią. 2 z nich puszcza czerwone kule czasami, które można odbić w nietoperze a te lecą prosto do przepaści. Dla mnie najgłupsze trofeum w grze. Męczyłem się trochę też z tym żeby przejść biom bez zadrapania ale po kilkunastu próbach się udało.
Opublikowano wczoraj o 00:11 1 dzień Ja niestety ostatnio nie mogę grać, a zostało parę kwadracików w matrycy. Dozowanie trzeba zmniejszyć, później wracam do wieży syzyfa w returnalu. Zaprawdę powiadam wam, wieżyczka w Sarosie zniszczy system, a jestem pewien że będzie. HM wie doskonale co ludzie kochali w Returnalu. Pewnie będzie jeszcze lepiej. Marzyłbym żeby zobaczyć trochę flashbacków z wydarzeń Echelon I-III.