Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 25 minut temu, Rtooj napisał(a):Widziałem n YT takiego brodatego piwniczaka który po ograniu Sarosa wziął się za Returnala i na streamie przelazł całość. Z ciekawości oglądałem sobie co ciekawsze momenty, i na końcu przyznał że Returnal go zmiótł i saros 8/10 a returnal spokojnie 9,5/10. Wiadomo, kogo to obchodzi, ale fajnie żeLudzie wracają do SeleneGra nie dość że się broni nadal pod każdym względemLudzie uważają że R lepsze, mimo braku pewnych elementów i wyglądu Sarosa.R jest surowy, piwniczaki to lubią.Serio przeleźliście grę bez wiedzy o efektach ubocznych typu brak paska :D?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 19 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Serio przeleźliście grę bez wiedzy o efektach ubocznych typu brak paska :D?Ja grałem zawsze od najnowszego biomu i efekt niestabilności wyskoczył mi dopiero po przejściu jak robiłem długi cykl.Obecnie to w pierwszym biomie już potrafi się pojawić.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dochodzę do wielkiego finału. Wszystko spoko ale kurde ta księżniczka, którą trzeba ratować to jest taka brzydka... brzydka jak noc... A to przecież gra o słońcu. Jak mogli zrobić taką brzydule? Patrzeć na nią nie mogę. Już ten książę jest ładniejszy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 18 minut temu, michu86- napisał(a):Dochodzę do wielkiego finału. Wszystko spoko ale kurde ta księżniczka, którą trzeba ratować to jest taka brzydka... brzydka jak noc... A to przecież gra o słońcu. Jak mogli zrobić taką brzydule? Patrzeć na nią nie mogę. Już ten książę jest ładniejszy.Polecam the Last of Us 2. Tam to nie wiadomo na której wzrok skupić.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 54 minuty temu, michu86- napisał(a):Dochodzę do wielkiego finału. Wszystko spoko ale kurde ta księżniczka, którą trzeba ratować to jest taka brzydka... brzydka jak noc... A to przecież gra o słońcu. Jak mogli zrobić taką brzydule? Patrzeć na nią nie mogę. Już ten książę jest ładniejszy.
Opublikowano 54 minuty temu54 min A no i jak już jestem przy końcu to wypadałoby napisać, że dla mnie Saros jest trudniejszy od Returnala. Trochę ale zawsze. Pewnie to przez ten bullethell, gdzie ciągle z nawyku bazuje na unikach zamiast L1/R1. Również w Returnala trochę lepiej mi się grało i uważam całościowo Returnal za lepszą grę. Natomiast nie znaczy to, że Saros jest grą zła. Jest dobra, nawet bardzo. Taka mocna 8. Szkoda, że tak mało czytelne przejścia między biomami. Bo chciałem najdłuższa drogę do bossa 7 biomu to musiałem się trochę naczytać. Ale jak już się skuma 2 momenty rozwidleń i skróty jest łatwiej, jednak na stracie czytelne to to nie jest.