Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Godzinę temu, Figaro napisał(a):źródło jak źródło ale yikesGwałt na graczach.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Z jednej strony to Alinea Analytics (te wspaniałe analizy od sprzedaży MGS Delta xd), z drugiej prawda jest taka, że promocja gry też była cienka - głównie zainteresowani są ci, byli zachwyceni Returnalem. Może przemyślane demko mogłoby pomóc odczarować sytuację, u Pragmaty to był świetny ruch.Ale jestem trochę zmartwiony, bo akurat ze wszelkimi plusami i minusami to jednak HMQ dowiozło dwie gierki z soczystym gameplayem, czego mi brakowało osobiście w tej generacji (nie jakieś kolejne cinematic experience czy GaaS), ale Sony - jak to obecne Sony - zamknie studio ot tak i tyle.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Kilka poprawek, w tym exploit na dwa trofea https://support.housemarque.com/hc/en-us/articles/51663402368275-Patch-01-004-0023 godziny temu, Uzytnik30 napisał(a):Co ten dual sense wyprawiaSzkoda tylko, że dużo przycisków nie jest wykorzystywane do niczego, ale co się dziwić jak ojebali mechaniki w porównaniu do Returnala.Całościowo gra jest zajebista, ale do poprzedniego dzieła nie ma startu.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Jeśli koszt w okolicach 70mln$ jest prawdziwy i nie sprzedadzą przynajmniej miliona egzemplarzy w pierwszych miesiącach to Housemarque będzie w opałach. Wina też leży w samym Sony które wycenia na 70$ i Sarosa z budżetem ~70mln i Spidera 2 z budżetem 300. Myślę że przy cenie 50$ więcej osób by dało szanse.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. No, w najgorszym razie po prostu będą dalej sami wydawać gry bez pomocy Sony jak wcześniej.