Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 3 + 4

Featured Replies

Opublikowano

W Solo Tour to już jebać, już raz udowodniłem grze, że potrafię zrobić wszystko w dwie minuty. Nie muszę udowadniać kolejne 35 razy :) A właśnie odblokowałem solóweczki, więc czas na Bama! I w solo tour dochodzą nowe znajdźki z ikonką kasiory, także znowu jest jakiś element zbieractwa obecny.

• Odpowiedzi 373
  • Wyświetleń 17,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wojtas011
    wojtas011

cyfrę chyba lepiej, jest za 215 zł, a odpadają koszty palet, transportu, tłoczenia czy drukowania okładek

• Tak, były. A wracając do 3+4... ALE TU SIĘ ZAJEBIŚCIE ŚMIGA Dopiero co zaliczyłem na 100% Foundry, Canadę i Rio, jest masę rzeczy do odblokowania, wykupienia, no czuć ten deskorolkowy pieprz. A nowy

Opublikowano

Ale co, przecież nie trzeba wszystkich celów robić w dwie minuty. Chyba, że o wyniki chodzi bardzo wysokie? Tutaj oczywiście czas zwiększe, a na pewno w 4.

Opublikowano
13 minut temu, Rozi napisał(a):

Ale co, przecież nie trzeba wszystkich celów robić w dwie minuty.

Nie trzeba, ale można Cell

13 minut temu, Rozi napisał(a):

Chyba, że o wyniki chodzi bardzo wysokie? Tutaj oczywiście czas zwiększe, a na pewno w 4.

Nie będziesz musiał, to, o co poprosi Cię kariera wcale nie jest takie wysokie i na spokojnie w dwie minuty sklecisz taki wynik.

Opublikowano
  • Autor

Tony Hawk's(TM) Pro Skater(TM) 3 + 4 11.07.2025 19_35_32.png

Pierwsze top 100 i jeszcze trochę do urwania, ale jak to przechodzą w 25 sekund to nie wiem xd

A zrobienie combo odwrotnie do osiągniecia to jednak nie takie od kopa, dopiero w suburbi dało się ale trochę było męczenia

Edytowane przez wojtas011

Opublikowano
13 minut temu, wojtas011 napisał(a):

A zrobienie combo odwrotnie do osiągniecia to jednak nie takie od kopa, dopiero w suburbi dało się ale trochę było męczenia

College jest banalnie prosty żeby to zrobić.

Opublikowano
  • Autor
18 minut temu, Bzduras napisał(a):

College jest banalnie prosty żeby to zrobić.

No ja na razie na airporcie skończyłem i uznałem w ciemno, że poziom będzie szedł do góry, ale widać, że jest jak w 1+2 i w każdej części leci od nowa.

Też macie wrażenie, że znajdowanie kasy było trudniejsze w kampanii z 3? 4 skończyłem o wiele szybciej mimo nowych leveli

Opublikowano

Obie kampanie były podobne pod tym względem.

2 godziny temu, Bzduras napisał(a):

I w solo tour dochodzą nowe znajdźki z ikonką kasiory, także znowu jest jakiś element zbieractwa obecny.

No, to ten - przez buga nie zalicza zebranego sianka street skaterom na niektórych levelach dog

Opublikowano
  • Autor

na steam trochę słabo, oby to efekt game passa, 1,8k zrobił 1+2 który był dwa lata na epiku wczesniej

image.png

Opublikowano

Kilka razy mi skater się dziwnie zawiesił, a innym razem zatopił do pasa w teksturze na mapie Colorado. Pozatym elegancko się śmiga.

Opublikowano

OK, Wszystko fajnie. Niech ktoś rozumny napisze mi jak podłączyć DS4 lub DualSense do gry z Game Pass's na PC. Dosłownie dostaję skurczy, gdzie na luzie ograłem THPS1+2 na PS5. Pliz help. Próbowałem oba pady na kablu, dodawanie gry do steam, no kurwa nic nie działa, albo jestem głupi. Zrobiłem Foundry i Kanadę i bolą mnie obie ręce.

Opublikowano

@Shankor jedynie program ds4(.exe) do emulowania pada. Przynajmniej mi tak to swego czasu działało przy FH4 z gejpasa na Win10.

Opublikowano

Musiałem przerzucić się na granie krzyżakiem bo analog jest dla mnie za wrażliwy, szczególnie przy balansowaniu na railach. Dodatkowo strzałkami zdecydowanie precyzyjniej mi się gra.

Opublikowano
  • Autor

Ta mapa pinball jest najgorsza, czasem czuję się jak w thps 5 i wywracam bez powodu.

Strasznie nie czytelna

Fajne zmiany w solo tour, nie trzeba znowu zbierać stat pointsów, tylko pakujesz każdemu skejterowi od kopa już zdobyte, dostęp do 15 zadań od kopa też dobrze zrobione

Opublikowano

Przyznam się, że te 10 minutowe sesje całkiem spoko jak dla mnie. Ale ja jestem na przeciwnym biegunie do tych, co robią wszystko w 2 minuty na jednym combo.

Edit: Ktoś pamięta te fingerboardy?

20250712_182343.jpg

Opublikowano

Jeden gap w Zoo to dosyć mocne oczko w stronę fanów Silent Hill czezky

Opublikowano
  • Autor
18 godzin temu, PiotrekP napisał(a):

Edit: Ktoś pamięta te fingerboardy?

20250712_182343.jpg

Dalej Tech Decki są w rossmanach do kupienia

Super sobie ustawić 60minut w solo tourach i już na luzie bez ciągłego restartowania robić zadania, już prawie vibe thps 4 bo jest 15 zadań, tylko brakuje tych npc.

wywalenie levelowania też spoko decyzja, w 1+2 to tylko kasę dawało

Opublikowano
  • Autor

A możliwe, te początkowe tak szybko leciały, że zapomniałem, a końcowe chyba już mało dawały itemów

Opublikowano

Oczywiście bikiniar na statku już nie ma. Może to i lepiej, patrząc jak tutaj ludki wyglądają.

Opublikowano
21 minut temu, michu86- napisał(a):

Jak się łapie auta to jaki balance ma na to wpływ? Manual?

Żaden, skitch nie ma statystyki i balans jest taki sam od początku do końca.

Opublikowano

Albo mi się wydaje, albo więcej rzeczy jest w lepiej dostępnych miejscach niż w parkach z 1+2.

Opublikowano
  • Autor

Mi się wydawało, że kasa czy stat pointy były trudniej poukrywane w kampanii 3 niż 4.

A granie z 60min timerem, trochę robi grę w stylu underground 2 gdzie sporo zadań się robiło bez odpalania ich od npc

Fajne te deski co zbierało się w karierze, z grafikami z ekranów ładowania w 3 i 4