Opublikowano 10 godzin temu10 godz. W Solo Tour to już jebać, już raz udowodniłem grze, że potrafię zrobić wszystko w dwie minuty. Nie muszę udowadniać kolejne 35 razy :) A właśnie odblokowałem solóweczki, więc czas na Bama! I w solo tour dochodzą nowe znajdźki z ikonką kasiory, także znowu jest jakiś element zbieractwa obecny.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ale co, przecież nie trzeba wszystkich celów robić w dwie minuty. Chyba, że o wyniki chodzi bardzo wysokie? Tutaj oczywiście czas zwiększe, a na pewno w 4.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 13 minut temu, Rozi napisał(a):Ale co, przecież nie trzeba wszystkich celów robić w dwie minuty.Nie trzeba, ale można 13 minut temu, Rozi napisał(a):Chyba, że o wyniki chodzi bardzo wysokie? Tutaj oczywiście czas zwiększe, a na pewno w 4.Nie będziesz musiał, to, o co poprosi Cię kariera wcale nie jest takie wysokie i na spokojnie w dwie minuty sklecisz taki wynik.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Autor Pierwsze top 100 i jeszcze trochę do urwania, ale jak to przechodzą w 25 sekund to nie wiem xdA zrobienie combo odwrotnie do osiągniecia to jednak nie takie od kopa, dopiero w suburbi dało się ale trochę było męczenia Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez wojtas011
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 13 minut temu, wojtas011 napisał(a):A zrobienie combo odwrotnie do osiągniecia to jednak nie takie od kopa, dopiero w suburbi dało się ale trochę było męczeniaCollege jest banalnie prosty żeby to zrobić.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor 18 minut temu, Bzduras napisał(a):College jest banalnie prosty żeby to zrobić.No ja na razie na airporcie skończyłem i uznałem w ciemno, że poziom będzie szedł do góry, ale widać, że jest jak w 1+2 i w każdej części leci od nowa.Też macie wrażenie, że znajdowanie kasy było trudniejsze w kampanii z 3? 4 skończyłem o wiele szybciej mimo nowych leveli
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Obie kampanie były podobne pod tym względem.2 godziny temu, Bzduras napisał(a):I w solo tour dochodzą nowe znajdźki z ikonką kasiory, także znowu jest jakiś element zbieractwa obecny.No, to ten - przez buga nie zalicza zebranego sianka street skaterom na niektórych levelach
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor na steam trochę słabo, oby to efekt game passa, 1,8k zrobił 1+2 który był dwa lata na epiku wczesniej
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Kilka razy mi skater się dziwnie zawiesił, a innym razem zatopił do pasa w teksturze na mapie Colorado. Pozatym elegancko się śmiga.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. OK, Wszystko fajnie. Niech ktoś rozumny napisze mi jak podłączyć DS4 lub DualSense do gry z Game Pass's na PC. Dosłownie dostaję skurczy, gdzie na luzie ograłem THPS1+2 na PS5. Pliz help. Próbowałem oba pady na kablu, dodawanie gry do steam, no kurwa nic nie działa, albo jestem głupi. Zrobiłem Foundry i Kanadę i bolą mnie obie ręce.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. @Shankor jedynie program ds4(.exe) do emulowania pada. Przynajmniej mi tak to swego czasu działało przy FH4 z gejpasa na Win10.