Skocz do zawartości

SNES Extreme

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda, że nie ma limitowanej edycji w twardej oprawie

• Odpowiedzi 339
  • Wyświetleń 20,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Prace nad SNESem ruszyły pełną parą, ale mogę już uchylić rąbka tajemnicy jak będzie wyglądała limitka, nad którą dziś z Romkiem pracowaliśmy.   

• Danny85
    Danny85

Bardzo interesujace jak Nintendo odniesie się do tego że gracie w pirackie gry i na tym zarabiacie. Nintendo bardzo nie lubi piractwa. Może wycofać reklamy z waszego czasopisma

• grzybiarz
    grzybiarz

w przypadku Arcade Extreme każdy jechał nad morze do salonu gier i tam testował.

Opublikowano
  • Autor
16 minut temu, Shen napisał(a):

Szkoda, że nie ma limitowanej edycji w twardej oprawie

Troche za malo sztuk, to by pewnie musialo z 6-7 dych kosztowac, a nie 30 zl.

Opublikowano

@Perez a z ciekawości wysyłka rozpocznie tak, aby przesyłki dotarły przed długim czerwcowym weekendem (19.06-22.06)? Czy na spokojnie będziesz ogarniał nadania po tym okresie?

Opublikowano
  • Autor
29 minut temu, Grzes!ek napisał(a):

@Perez a z ciekawości wysyłka rozpocznie tak, aby przesyłki dotarły przed długim czerwcowym weekendem (19.06-22.06)? Czy na spokojnie będziesz ogarniał nadania po tym okresie?

Moje plany niestety najczęściej weryfikuje drukarnia jak jej z drukiem wyjdzie, ale jak nic nie pokręcą to spodziewam się transportu za tydzień w piątek 13. (dobra data na to "aby nic nie pokręcić"), moooże nawet czwartek. Wtedy cały weekend pakowania i od poniedziałku wysyłki. Tylko tradycyjnie InPost będzie rozbity na 3 dni, bo jest tego ok. 1000 z Allegro i 200 sklep. Ale ogólnie pon-śr chcę, aby wszystko wyszło.

Opublikowano

@@Perez proszę klientów, którzy mają dodatkowo w zamówieniu dołożone Silent Hill traktować priorytetowo :D

Opublikowano

Jak nie dojdzie przed weekendem, to zostaje lektura PSXa, albo poprzednich speciali, jak ktoś nic innego nie czyta D

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, Lipa napisał(a):

@@Perez proszę klientów, którzy mają dodatkowo w zamówieniu dołożone Silent Hill traktować priorytetowo :D

Jest tego sporo. Nie mogę się doczekać tej wysyłki - raz, że wreszcie wyzeruję Allegro i sklep, bo ja to z tych, co mają nerwicę jak są nieodebrane powiadomienia, więc takie 1300 zamówień to już melisy brakuje. A dwa - przewietrzą się archiwa, bo i Silenta ze 130 sztuk, sporo PC i PS3, a nawet jeszcze Amiga, Arcade i trochę miesięczników.

Opublikowano
  • Autor

Przed nami ostatnie 2 dni przedsprzedaży. Obecnie sytuacja:

Mario - 515 egz.

limitka - 400

Chrono - 315

Zółwie - 238

Metroid - 171
Zelda - 140

Final - 130

Total 1909

Tak że na 2k raaaczej ciężary, chociaż w ostatnie dni sporo schodzi. Dla przypomnienia przedsprzedaż:

Amiga - 2120

Arcade - 1916

PS3 - 2280

PC - 2152

Opublikowano

Słabiutko, myślałem, że Nintendo sobie lepiej poradzi.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Shen napisał(a):

Słabiutko, myślałem, że Nintendo sobie lepiej poradzi.

Jak to ładnie mówią - zależy od punktu siedzenia. Roger na początku wieszczył, że to w ogóle może być niewypał, bo to nie jest Amiga, PC czy tym bardziej PS3. Finalnie wyszło bardzo OK, bo jak numer się zwraca w przedsprzedaży, to wiem, że wyjdziemy na tym spoko, bo na luzie kolejne 1,5-2k zejdzie w skali kilku miesięcy.

SNES miał świetny start, gdzieś przez pierwsze 3-4 tygodnie miał lepszą średnią niż pozostałe wydania, ale potem faktycznie przystopował.

Tak że ani jakoś bardzo słabo, ani wybitnie - stany średnie będą i to też OK. Natomiast to jest pytanie, gdyby coś kolejnego o Ninny to co? N64 ma większy potencjał?

Opublikowano
  • Autor

Pany, jak zawsze serdeczne dzięki za zainteresowanie przedsprzedażą naszego kolejnego wydania specjalnego. SNES Extreme finalnie 2027 egz.

Mario - 569 egz.

limitka - 400

Chrono - 332

Zółwie - 255

Metroid - 182

Zelda - 147

Final - 142

Poniedziałek/wtorek spodziewam się info z drukarni, kiedy dostawa, i ruszamy z wysyłkami.

Opublikowano

Jakby na weekend dojechało to by była bajka, bo nie wyczekiwałem tak żadnego specjala od dawna.banderas

Opublikowano
  • Autor

W sensie masz na myśli ten długi weekend? To szanse są, chociaż jak mówię - wszystko w rękach drukarni, kiedy zrobią dostawę.