Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SNES Extreme

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda, że nie ma limitowanej edycji w twardej oprawie

• Odpowiedzi 588
  • Wyświetleń 37,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Prace nad SNESem ruszyły pełną parą, ale mogę już uchylić rąbka tajemnicy jak będzie wyglądała limitka, nad którą dziś z Romkiem pracowaliśmy.   

• Danny85
    Danny85

Bardzo interesujace jak Nintendo odniesie się do tego że gracie w pirackie gry i na tym zarabiacie. Nintendo bardzo nie lubi piractwa. Może wycofać reklamy z waszego czasopisma

• grzybiarz
    grzybiarz

w przypadku Arcade Extreme każdy jechał nad morze do salonu gier i tam testował.

Opublikowano
  • Autor
16 minut temu, Shen napisał(a):

Szkoda, że nie ma limitowanej edycji w twardej oprawie

Troche za malo sztuk, to by pewnie musialo z 6-7 dych kosztowac, a nie 30 zl.

Opublikowano

@Perez a z ciekawości wysyłka rozpocznie tak, aby przesyłki dotarły przed długim czerwcowym weekendem (19.06-22.06)? Czy na spokojnie będziesz ogarniał nadania po tym okresie?

Opublikowano
  • Autor
29 minut temu, Grzes!ek napisał(a):

@Perez a z ciekawości wysyłka rozpocznie tak, aby przesyłki dotarły przed długim czerwcowym weekendem (19.06-22.06)? Czy na spokojnie będziesz ogarniał nadania po tym okresie?

Moje plany niestety najczęściej weryfikuje drukarnia jak jej z drukiem wyjdzie, ale jak nic nie pokręcą to spodziewam się transportu za tydzień w piątek 13. (dobra data na to "aby nic nie pokręcić"), moooże nawet czwartek. Wtedy cały weekend pakowania i od poniedziałku wysyłki. Tylko tradycyjnie InPost będzie rozbity na 3 dni, bo jest tego ok. 1000 z Allegro i 200 sklep. Ale ogólnie pon-śr chcę, aby wszystko wyszło.

Opublikowano

@@Perez proszę klientów, którzy mają dodatkowo w zamówieniu dołożone Silent Hill traktować priorytetowo :D

Opublikowano

Jak nie dojdzie przed weekendem, to zostaje lektura PSXa, albo poprzednich speciali, jak ktoś nic innego nie czyta D

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, Lipa napisał(a):

@@Perez proszę klientów, którzy mają dodatkowo w zamówieniu dołożone Silent Hill traktować priorytetowo :D

Jest tego sporo. Nie mogę się doczekać tej wysyłki - raz, że wreszcie wyzeruję Allegro i sklep, bo ja to z tych, co mają nerwicę jak są nieodebrane powiadomienia, więc takie 1300 zamówień to już melisy brakuje. A dwa - przewietrzą się archiwa, bo i Silenta ze 130 sztuk, sporo PC i PS3, a nawet jeszcze Amiga, Arcade i trochę miesięczników.

Opublikowano
  • Autor

Przed nami ostatnie 2 dni przedsprzedaży. Obecnie sytuacja:

Mario - 515 egz.

limitka - 400

Chrono - 315

Zółwie - 238

Metroid - 171
Zelda - 140

Final - 130

Total 1909

Tak że na 2k raaaczej ciężary, chociaż w ostatnie dni sporo schodzi. Dla przypomnienia przedsprzedaż:

Amiga - 2120

Arcade - 1916

PS3 - 2280

PC - 2152

Opublikowano

Słabiutko, myślałem, że Nintendo sobie lepiej poradzi.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Shen napisał(a):

Słabiutko, myślałem, że Nintendo sobie lepiej poradzi.

Jak to ładnie mówią - zależy od punktu siedzenia. Roger na początku wieszczył, że to w ogóle może być niewypał, bo to nie jest Amiga, PC czy tym bardziej PS3. Finalnie wyszło bardzo OK, bo jak numer się zwraca w przedsprzedaży, to wiem, że wyjdziemy na tym spoko, bo na luzie kolejne 1,5-2k zejdzie w skali kilku miesięcy.

SNES miał świetny start, gdzieś przez pierwsze 3-4 tygodnie miał lepszą średnią niż pozostałe wydania, ale potem faktycznie przystopował.

Tak że ani jakoś bardzo słabo, ani wybitnie - stany średnie będą i to też OK. Natomiast to jest pytanie, gdyby coś kolejnego o Ninny to co? N64 ma większy potencjał?

Opublikowano
  • Autor

Pany, jak zawsze serdeczne dzięki za zainteresowanie przedsprzedażą naszego kolejnego wydania specjalnego. SNES Extreme finalnie 2027 egz.

Mario - 569 egz.

limitka - 400

Chrono - 332

Zółwie - 255

Metroid - 182

Zelda - 147

Final - 142

Poniedziałek/wtorek spodziewam się info z drukarni, kiedy dostawa, i ruszamy z wysyłkami.

Opublikowano

Jakby na weekend dojechało to by była bajka, bo nie wyczekiwałem tak żadnego specjala od dawna.banderas

Opublikowano
  • Autor

W sensie masz na myśli ten długi weekend? To szanse są, chociaż jak mówię - wszystko w rękach drukarni, kiedy zrobią dostawę.

Opublikowano
W dniu 9.06.2025 o 00:07, Perez napisał(a):

Pany, jak zawsze serdeczne dzięki za zainteresowanie przedsprzedażą naszego kolejnego wydania specjalnego. SNES Extreme finalnie 2027 egz.

Mario - 569 egz.

limitka - 400

Chrono - 332

Zółwie - 255

Metroid - 182

Zelda - 147

Final - 142

Poniedziałek/wtorek spodziewam się info z drukarni, kiedy dostawa, i ruszamy z wysyłkami.

Nie ma co dziękować. Odwalacie kawał dobrej roboty to ludzie doceniają. Szczególnie, że wsłuchujecie się w głos forumowej braci i bierzecie też nasze zdanie pod uwagę. Trzymać tak dalej a będzie dobrze jak nie lepiej )

Opublikowano
  • Autor

Jutro po południu/piątek rano dostawa i lecimy z wysyłkami.

A jak coś na sociale wpadł spis treści, więc wrzucam w spoiler, bo chyba niektórzy wolą mieć niespodziankę :)

Spoiler

503727392_1367252641570136_3301444517066851057_n.jpg

Opublikowano

Piekny line up dla fana jrpgfloyd

Dawać mi to już.

Teraz, SlimShady napisał(a):

Tam nie powinien być CT zamiast Crossa?

Powinien, mam nadzieje, że to nie poszło do druku, podobno korekta jest terazdaddy

Opublikowano
20 minut temu, Shen napisał(a):

Powinien, mam nadzieje, że to nie poszło do druku, podobno korekta jest terazdaddy

Taa, jest korekta, nawet grają w gry, które recenzują i nie łapią screena zaraz po odpaleniu...

Jeszcze Marcelus się przestawił i teraz pisze o zaletach skrajnej prawicy ;)

Ja tam im wierzę, że grali w Chrono Crossa na SNESie. Pewnie jakiś z aliexpress.

Opublikowano

Slowko „the” w alfabetycznych spisach winno byc pomijane (aczkolwiek drukowane), takze przykladowo gierka the Legend of Zelder winnna znajdowac sie na pozycji litery L a nie T

Nie ma Mr Nutza, ehhhhhh ;(

Opublikowano
  • Autor
26 minut temu, Ken Adams napisał(a):

Slowko „the” w alfabetycznych spisach winno byc pomijane (aczkolwiek drukowane), takze przykladowo gierka the Legend of Zelder winnna znajdowac sie na pozycji litery L a nie T

Nie ma Mr Nutza, ehhhhhh ;(

Rozumiem zamysl, ale bym chyba nie spal, jakby mi po calym spisie rozeszly sie tytuly z „the”.

Opublikowano

To samo dotyczy slowka (literki) A ktore tez czesto wystepuje na poczatku tytulow

Ja tam szanuje swiadome i celowe lamanie zasad ale musialem o tym napisac bo osobiscie nie spie wlasnie jak jest w ten sposob co w tym spisie

@Perez moge zadac osobiste pytanie? na fotkach w HP nosisz bryle. Wiec jestes jednym z nas. Jak dajesz rade czytac ta czcionke erdeerke?

Chyba, ze nosisz same oprawki zeby byc ladniejszym (wiem o ludziach co tak robia)

Opublikowano

Wszystkie ponad 100 cartów mam ustawione alfabetycznie na półce z pominięciem "the" w tytule. To że nie znam nikogo, kto mówi THE Legend of Zelda, to nic, bo może znam mało ludzi, ale nie słyszałem, żeby tak mówił jakiś youtuber nawet! Ale to tak z przymrużeniem oka (bo skoro ja tak robię, to tak jest na pewno poprawnie, bo przecież niepoprawnie bym nie robił!) Z powyższej listy: jeśli NBA Jam, to mam nadzieję, że Tournament Edition, a jeśli ISS, to mam nadzieję, że Deluxe.