Opublikowano piątek o 18:401 dzień Jest to czego się obawiałem najbardziej w tej formule otwartego świata - milion hp na bossach. Czyli jak nie poeksplorujesz i nie dofarmisz swojej postaci za mocno w tej wielkiej mapie, no to jesteś w dupie, męcz się z bossem po 10 min a sam jesteś na 2-3 hity. Nie chce nawet wiedzieć jak to wygląda w late game, chyba odpuszczę, bo szkoda mi czasu .
Opublikowano piątek o 20:561 dzień Ja dzisiaj chwilę jeszcze pograłem i ten pierwszy boss z włócznią mną zamiatał podłogę, zmieniłem ustawienie kwadrat na szybki atak a X na skok i od razu było lepiej. Mam wrażenie, że unik jakoś nie wchodzi jak trzeba, co próbowałem uników to zawsze mnie gdzieś zahaczył, no nie wchodziło mi.Ale w końcu go pokonałem i poszedłem dalej i jest taki pół otwarty świat doszedłem do jakiejś wioski wyjaśnił mnie tam potworek, ale zapowiada się spoko gierka. Są jakieś rozwidlenia i muszę odblokować w umiejętnościach parowanie bo mi tego brakuje.
Opublikowano wczoraj o 08:01 1 dzień To musiałeś mieć coś przestawione, bo domyślnie X to skok a kwadrat szybki atak.
Opublikowano wczoraj o 08:09 1 dzień Ja przestawiłem na R1/R2 ataki bo mi się myliło z inną grą którą akurat kończyłem ale chyba wrócę na defaultowe, zmiana postaw trochę wygodniejsza.
Opublikowano wczoraj o 12:56 1 dzień Dałem dziś drugą szansę i chyba nie potrafię grać niczym innym niż dzidką, ciężki był ten boss baba jaga, za to sama mapa i mobki w niej są dość proste, nie wiem, mimo wszystko wolałbym zamknięte lokacje ale może kupię pełną wersję i przejdę, bo i tak nie ma w co grać.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pograłem dzisiaj więcej i bardzo mi się podoba 3 część, jeszcze się męczę z babą ale dużo dali pograć w tym demo i bardzo mi się podoba. Widać, że graficznie nie ma szału. Modele wrogów ci sami co we wcześniejszych częściach ale walka nadal bardzo fajna i widzę, że część mechanik się zmieniła.Miałem już kupić na premierę ale jednak mnie boli trochę brak polskiego języka choćby w napisach. Jest na liście do ogrania ale za jakiś czas. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez mario10
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. U mnie 10h zabawy z demkiem i starczy, inventory przemielone z gratów to będzie czysto w fullu z nowymi itemkami.