Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jest to czego się obawiałem najbardziej w tej formule otwartego świata - milion hp na bossach. Czyli jak nie poeksplorujesz i nie dofarmisz swojej postaci za mocno w tej wielkiej mapie, no to jesteś w dupie, męcz się z bossem po 10 min a sam jesteś na 2-3 hity. Nie chce nawet wiedzieć jak to wygląda w late game, chyba odpuszczę, bo szkoda mi czasu balon.

• Odpowiedzi 51
  • Wyświetleń 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Raczej nie, według mnie, jest trochę łatwiejsza od jedynki.

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Zasadniczo nic (historia), a praktycznie świetną grę. Machnąłem w pierwszym oraz drugim Nioszku, a także w remasterach obu części. Świetne gry. Niezbyt urodziwe, ale grało mi się rewelacyjnie - spoko

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Pograłem w demo. Najładniejszy Nioszek wcale nie oznacza ładnej gry - to na pewno. Cała reszta - po staremu. Siądzie się na kilkadziesiąt godzin, wbije się kolejną platyną, a całościowo skończy się na

Opublikowano

Ja dzisiaj chwilę jeszcze pograłem i ten pierwszy boss z włócznią mną zamiatał podłogę, zmieniłem ustawienie kwadrat na szybki atak a X na skok i od razu było lepiej. Mam wrażenie, że unik jakoś nie wchodzi jak trzeba, co próbowałem uników to zawsze mnie gdzieś zahaczył, no nie wchodziło mi.

Ale w końcu go pokonałem i poszedłem dalej i jest taki pół otwarty świat doszedłem do jakiejś wioski wyjaśnił mnie tam potworek, ale zapowiada się spoko gierka. Są jakieś rozwidlenia i muszę odblokować w umiejętnościach parowanie bo mi tego brakuje.