Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Jest to czego się obawiałem najbardziej w tej formule otwartego świata - milion hp na bossach. Czyli jak nie poeksplorujesz i nie dofarmisz swojej postaci za mocno w tej wielkiej mapie, no to jesteś w dupie, męcz się z bossem po 10 min a sam jesteś na 2-3 hity. Nie chce nawet wiedzieć jak to wygląda w late game, chyba odpuszczę, bo szkoda mi czasu .
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja dzisiaj chwilę jeszcze pograłem i ten pierwszy boss z włócznią mną zamiatał podłogę, zmieniłem ustawienie kwadrat na szybki atak a X na skok i od razu było lepiej. Mam wrażenie, że unik jakoś nie wchodzi jak trzeba, co próbowałem uników to zawsze mnie gdzieś zahaczył, no nie wchodziło mi.Ale w końcu go pokonałem i poszedłem dalej i jest taki pół otwarty świat doszedłem do jakiejś wioski wyjaśnił mnie tam potworek, ale zapowiada się spoko gierka. Są jakieś rozwidlenia i muszę odblokować w umiejętnościach parowanie bo mi tego brakuje.