Opublikowano 1 kwietnia1 kwi Nie grałem w jedynke, bo to ponoć średniak był.Ale musze przyznać że po pierwszym trailerze zafascynował mnie design, po tym świeżym ta gra wygląda jak milion dolarów. Gameplay wygląda fenomenalnie, grafika jest PRZE-PIĘ-KNA, a design po prostu to dla mnie mistrzostwo. Ciekawe czy znowu się skończy na 6-7/10, oby nie.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Również przyznam że po tym co wypuścili gra zapowiada się mega ale właśnie 1 była średniakiem więc zobaczymy może być dużo bugów i na konsolach może chodzić to średnio niemniej gdyby wyglądało jak na materiałach to kozak
Opublikowano 6 czerwca6 cze Miłe zaskoczenie, gra się o wiele przyjemniej i lepiej niż w poprzednią część, walka jest nawet bardziej mięsista niż w Lords of the fallen, będzie ciekawa konkurencja. Sama beta jest na 3-4 godziny, polecam samemu sprawdzić.
Opublikowano 7 czerwca7 cze Również ograłem, jest potencjał na coś naprawdę dobrego - sporo fajnych pomysłów, jednak widać że całość nadal mocno niedogotowana. Natomiast sam design fantastyczny IMO.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Potwierdzam. Jest potencjał bardzo duży. Klimat ciężki, takie typowe dark fantasy. Kolejna gra na radarze. W ogole ta muza podczas wędrówki.. coś wspaniałego.
Opublikowano 13 czerwca13 cze Pograłem trochę w tę otwartą betę i no nie wiem... Nie jestem przekonany.Walka niby została poprawiona względem jedynki, ale wciąż widzę braki - przeciwnicy jakoś dziwnie latają i nie czuć wagi uderzeń. Parowanie też wydaje się zbyt hojne.Nie podoba mi się też, że świat jest tak podzielony na strefy, a w nich upchnięto jakieś dodatkowe wyzwania. Dla mnie soulslike to, poza samą walką, przede wszystkim świetny level design i spójność świata: jakieś skróty, ukryte przejścia do innych biomów. Tutaj w ogóle tego nie czuć. Świat sprawia wrażenie mocno poszatkowanego."Ogniska" mają dodatkowe wyzwania? Dziwny pomysł, a tym bardziej że w każdej z nich jest może z trzech przeciwników. Nie lubię takich zapychaczy.Bossowie - ja nawet nie wiem, czy to w ogóle byli bossowie. Wyglądali jak zwykłe moby z innych gier, tylko z wydłużonym paskiem życia. Ich design był dość generyczny. Może dalej jest lepiej.Główny hub to okropny korytarz, w którym wszystko wyglądało tak samo, łatwo się tam pogubić.Nie podobają mi się "wspomnienia" z dawnego życia?, które trzeba przejść. Ja chcę grąć w soulsy, a nie jaką naracyjną grę. Ogólnie uważam, że za dużo dialogów jest jak na ten gatunek. Na plus optymalizacja - działa to bardzo ładnie, ale szczerze mówiąc to oprawa nie zachwyca, słabej jakosci tekstury, mało detali i najbali bloomu, że aż oczy wypala. Momentami jest za ciemno, a momentami za jasno. Poprawiono sporo względem jedynki, ale czy wystarczająco? Moim zdaniem nie. Zero hajpu na ten moment i prędzej ogram The Lords of the Fallen 2 niż to. A MS2 spróbuje w abonamecie może.