Skocz do zawartości

Code Vein II

Featured Replies

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Eh, jedynki do tej pory nie ukończyłem ( rozgrzebana gdzieś do połowy, może 3/4 przeszedłem). Niby fajna, ale jakaś taka meh. Trochę dziwny system buildu, postaci, przez te moce i ekwipunek. Grafika jeżeli chodzi o modele postaci może być, ale nie lubię akcji umiejscowionej w ruinach miast ( czyli takie post apo. Ale o dziwo fallouta uwielbiam). Do tego nie czuć ciężkości broni. Postać trzyma w jednej ręce ogromny miecz, lub drut zbrojeniowy z głazem betonowym na końcu, a macha jak zapałką. To takie moje główne zarzuty.

Dwójka widzę ma poprawioną grafikę, ale system i świat

pozostają bez zmian. Nie czekam, ale obserwuję. Chyba formuła soulsow mi się trochę przejadła i potrzebuję przerwy...

Edytowane przez genjuro

Opublikowano
1 minutę temu, genjuro napisał(a):

Eh, jedynki do tej pory nie ukończyłem ( rozgrzebana gdzieś do połowy, może 3/4 przeszedłem). Niby fajna, ale jakaś taka meh.

Takie same wrażenia, z tym, że ukończyłem. Scarlet Nexus również było "okej/10", więc i CV2 mnie szczególnie nie rajcuje.