Opublikowano 7 czerwca 20257 cze Eh, jedynki do tej pory nie ukończyłem ( rozgrzebana gdzieś do połowy, może 3/4 przeszedłem). Niby fajna, ale jakaś taka meh. Trochę dziwny system buildu, postaci, przez te moce i ekwipunek. Grafika jeżeli chodzi o modele postaci może być, ale nie lubię akcji umiejscowionej w ruinach miast ( czyli takie post apo. Ale o dziwo fallouta uwielbiam). Do tego nie czuć ciężkości broni. Postać trzyma w jednej ręce ogromny miecz, lub drut zbrojeniowy z głazem betonowym na końcu, a macha jak zapałką. To takie moje główne zarzuty.Dwójka widzę ma poprawioną grafikę, ale system i świat pozostają bez zmian. Nie czekam, ale obserwuję. Chyba formuła soulsow mi się trochę przejadła i potrzebuję przerwy... Edytowane 7 czerwca 20257 cze przez genjuro
Opublikowano 7 czerwca 20257 cze 1 minutę temu, genjuro napisał(a):Eh, jedynki do tej pory nie ukończyłem ( rozgrzebana gdzieś do połowy, może 3/4 przeszedłem). Niby fajna, ale jakaś taka meh. Takie same wrażenia, z tym, że ukończyłem. Scarlet Nexus również było "okej/10", więc i CV2 mnie szczególnie nie rajcuje.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Lubie soulslike bardzo, ale to code vein to gra za którą bym nie dał złotówki, więc obczai się jak nieubłaganie wyląduje w abonamentach pewnie do końca roku.Z 1 pamietam jedynie, ze trzeba bylo wylaczyc recznie npc pomagiera by grac po męsku prawilnie, jakiś zjebany biały labirynt i rownie zjebanego duo bossa pod koniec gry przy ktorym ktos zapomnial zaprogramowac to, ze jak jest dual boss to oba nie powinny byc tak samo agresywne.