Opublikowano 27 listopada27 lis RE3R nie robiło Division 1, tylko matoły M-Two. Tutaj spokojnie można mieć w nich więcej wiary.
Opublikowano 3 grudnia3 gru Wyglądają i zachowują się jak zombie z RE2R, co mnie bardzo cieszy, bo tylko tam nie były mięsem armatnim. Widzę też, że będzie je można stunlockować strzałami w głowę, fajno pomoże przy speedrunach. Jeszcze ta dziura w oku po zgarnięciu headshota, jest szansa na podkręcone gore Edytowane 3 grudnia3 gru przez Josh
Opublikowano 3 grudnia3 gru Tak dziura w oczku daje mi nadzieje że nie spartolą gore jak w trójce(jeszcze niby jest nałożona cenzurka bo japonia), poruszanie sie też mocny vibe re2r BĘDZIE DOBRZE
Opublikowano 3 grudnia3 gru Oryginalny RE3 też miał okrojone gore. Nie dało się np rozerwać zombiaka na pół, a przy szarpaniu Jill nie mogła oderwać ręki, co rzadko ale zdarzało się w RE2 i przez chwilę urwana ręka była doczepiona do Leona/Claire.
Opublikowano 3 grudnia3 gru No trzeba przyznać, że byli bardzo konsekwentni tworząc remake Trójki, udało im się utrzymać downgrade oryginalnej wersji
Opublikowano czwartek o 07:465 dni 21 godzin temu, Josh napisał(a):Wyglądają i zachowują się jak zombie z RE2R, co mnie bardzo cieszy, bo tylko tam nie były mięsem armatnim. Widzę też, że będzie je można stunlockować strzałami w głowę, fajno pomoże przy speedrunach. Jeszcze ta dziura w oku po zgarnięciu headshota, jest szansa na podkręcone gore Bardzo małe stawiają te kroczki do przodu ale trzeba przyznać ze cos sie w końcu ruszyło do przodu. Oby jeszcze kończyny odpadały i można sie delektować
Opublikowano niedziela o 09:102 dni Gamespot rzucił na swojej stronie info o reszcie zawartości tej edycji ze steelbookiem i jest... dziwnie? wrzucam w spoiler w razie coChuy wie czy to jakiś błąd czy co? Ta Rose to ma wtedy z 6 lat chyba. Co prawda na trailerze była jakaś dziewczynka więc kto wie.
Opublikowano niedziela o 09:312 dni Jakiś sens fabularny by to miało. Rose odziedziczyła po ojcu zdolności regeneracyjne, jeżeli brzydal z trailera to faktycznie Spencer goniący za nieśmiertelnością to może polować na małolatę. Ewentualnie nie Spencer, tylko CEO organizacji The Connections które działało za kulisami wydarzeń z RE7 i Village, więc fajnie by się to ze sobą spinało zamiast udawać, że story z dwóch ostatnich Residentów to nic niewnoszący filler. Tylko serio robiliby specjalnie aż 3 bonusowe ciuszki dla dzieciaka? Może to jakiś błąd i to nie DLC dla Rose tylko dla Grace.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Chłopaki dzięki uprzejmości sony playstation znowu był wyciek i nie zgadniecie kto będzie w grze!
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ilość zaskoczonych tym faktem osób: 0Cieszy, że to dalej ten sam model postaci, bo z Kupkomem to nigdy nie wiadomo. Wygląda tak jak w RE4R tylko z brodą
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Boże, jak ja kocham tego pięknego blondaska Pewnie na Game Awards trailerek jak Leon rozpierdala zombiaki z półobrotu
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Trailer mogliby wypuścić już dzisiaj skoro i tak mieli wyciek ale pewnie Geoff nie zwróci im już tych 50 milionów za puszczenie trailerka na TGA.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Na TGA i tak będzie nasrane masą innych trailerów, pokażą coś z GTA6 albo Half Life 3 i Resident niestety zostanie przyćmiony. Pokazaliby coś teraz i kąpaliby się w błysku fleszy i reflektorów. Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez Josh
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Apropo przypominam, że w RE8 tak samo Chris był na okładce i obliczcie sobie ile minut w grze nim sterowaliśmy Miłego popołudnia.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Oni mają i tak w styczniu swojego residento directa więc pewnie będzie jakiś guwno trailer z leonem na końcu i tyle
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 1 minutę temu, Patapon napisał(a):Apropo przypominam, że w RE8 tak samo Chris był na okładce i obliczcie sobie ile minut w grze nim sterowaliśmy Miłego popołudnia. Spoko, ale tym razem to nie przejdzie. Sterydziarza Chrisa wszyscy mają w dupie, a Leonem każdy będzie chciał pograć dłużej (może poza Bzdurasem).Podoba mi się ta grafika, daje do zrozumienia że mimo obecności Leona to dalej Grace będzie na pierwszym planie i nie zdziwię się jeżeli z 70% gry będzie należało do niej. Mi to pasuje, uwielbiam tę seksowną grzywkę, ale jednocześnie chcę, żeby w tej serii zabłysnęła nowa bohaterka. Tylko, żeby nie poszli w drugą stronę i wzorem Ninja Gaiden 4 nie dali staremu wydze kilku krótkich etapów na krzyż wpierdolonych jako zapchajdziurę. Liczę na unikatowe etapy z innymi szefkami itp. Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez Josh
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Nie no mam nadzieję, że nie popełnią tego samego błędu co z Chrisem. Leon to ikona serii, liczę chociaż na jakąś 1/3 gry z nim w roli głównej.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. A ten leak z motorem to był fejk? Pośmigałoby się jak w Metroidzie 4.Pamięta ktoś etap na motorku w Everything or Nothing na PS2? Poproszę coś takiego na dzisiejsze standardy. Może być jako końcowa ucieczka ala skuter wodny z 4.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Pewnie tak, mam wrażenie że ta seria na tle reszty ma zawsze milion fejków z dupy xD Mimo wszystko liczę że Grace dostanie więcej czasu antenowego od Leona