Skocz do zawartości

Awaryjność Nintendo Switch 2

Featured Replies

Opublikowano

U giry zawsze jest ideolo. Nie mam pro 2 ale w pro 1 też można lekko docisnąć prawą lub lewą stronę góry albo dołu i jest identiko. Nic nowego.

To jest po to, żeby skosy łatwo wchodziły

Edytowane przez Sebas

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• bulaxyz82
    bulaxyz82

Właśnie zauważyłem zdeczka jebitny defekt wizualny, co prawda pod palcem nie czuje rysy i kij wie czy taką już dostałem czy coś mechanicznie przy użytkowaniu się stało. Ja pierdole ale mam szlaczek z

• Moja jak nówka sztuka a ma już 5 dni <3 trzeba nie pić tyle, to się łapy nie trzęsą i nie ma o co rysować #pdk

• Dlatego u mnie już na sam start po rozpakowaniu wjechało szkło hartowane, choć zwykle przy żadnym urządzeniu tego nie naklejam.

Opublikowano

Chyba, że ma pada z Wietnamu. Wtedy będzie wymiana na identycznie działający, ale z Chin.

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano
4 minuty temu, Sebas napisał(a):

Nie mam pro 2 ale w pro 1 też można lekko docisnąć prawą lub lewą stronę góry albo dołu i jest identiko. Nic nowego.

To jest po to, żeby skosy łatwo wchodziły

To nie to. U niektórych ten dpad jest zbyt czuły nawet jak wciska się sam kierunek w dół jak u tego chłopa

U mnie jest ideolo. 0 missed inputs

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

To jest to. Specjalnie zrobiłem risercz czy zmienili krzyżak bo się zastanawiałem czy jest sens kupować pro 2. Czasami wolę, żeby skosy łatwo wchodziło a czasami nie (np tetris). Niestety jest tak samo.

Tutaj koleś ma fajne porównanie.

Opublikowano

To nie jest to, tutaj masz cały temat założony przez gościa. Trefne egzemplarze po prostu. Gościu sam napisał, że będzie wymieniał jak mu napisali, że ich pady się tak nie zachowują.

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
  • Autor

Wiemy że konsola najlepsza z miksem ekran Chiny, reszta Vietnam, w przypadku kontrolerów jakie combo the best?

Opublikowano
1 minute ago, GearsUp said:

To nie jest to, tutaj masz cały temat założony przez gościa. Trefne egzemplarze po prostu. Gościu sam napisał, że będzie wymieniał jak mu napisali, że ich egzemplarze się tak nie zachowują.

No i widać, że typ specjalnie wciska mięśniami góra dół mając palec na lewym kierunku. Ślepy jesteś?

Przed chwilą zrobiłem to samo z pro 1. Ten sam efekt.

Edytowane przez Sebas

Opublikowano
Teraz, Sebas napisał(a):

No i widać, że typ specjalnie wciska mięśniami góra dół mając palec na lewym kierunku. Ślepy jesteś?

Nie masz Pro Controllera 2 a wypisujesz farmazony jak potłuczony. Kup i zobaczysz, że jak się ma kierunek góra lub dół to pozostałe tak łatwo nie wchodzą tylko trzeba konkretnie przejechać palcem w bok.

Opublikowano

Jesteś skończonym debilem albo kłamcą.

Opublikowano
Teraz, Sebas napisał(a):

Jesteś skończonym debilem albo kłamcą.

Ty ulungu wypowiadasz się na temat sprzętu, którego nie masz. No kretyn

Opublikowano

Jak coś SEGA Wireless po BT działa z wietnamskim Switchem 2. Świetny dpad

33333r4gtg.jpg

Opublikowano

U mnie na pro 2 niestety jest problem. Bardzo często w street fighterze chcąc zrobić ruch dół->skos->przód postać zamiast zrobić hadoukena, skacze xD

Pad rejestruje górę albo co najmniej górny skos. Chujnia.

Edytowane przez tlas

Opublikowano
  • Autor

Dobrze że wygrałem z fomo i zostawiłem swojego pro controllera z jedynki bo kusiło wymieniać na dwójkę

Opublikowano

Znaczy to jest fajny padzik i tak dalej, ale do bijatyk średnio. W poniedziałek odbieram 8bitdo m30 to sobie porównam.

Opublikowano

Każdy dpad jak się go wciska bardzo mocno rejestruje skosy, fizyki się nie oszuka. Kwestia panowania nad emocjami i wtedy wszystko wchodzi tak jak powinno )