Opublikowano 14 czerwca14 cze U giry zawsze jest ideolo. Nie mam pro 2 ale w pro 1 też można lekko docisnąć prawą lub lewą stronę góry albo dołu i jest identiko. Nic nowego.To jest po to, żeby skosy łatwo wchodziły Edytowane 14 czerwca14 cze przez Sebas
Opublikowano 14 czerwca14 cze Chyba, że ma pada z Wietnamu. Wtedy będzie wymiana na identycznie działający, ale z Chin. Edytowane 14 czerwca14 cze przez Emtebe
Opublikowano 14 czerwca14 cze 4 minuty temu, Sebas napisał(a):Nie mam pro 2 ale w pro 1 też można lekko docisnąć prawą lub lewą stronę góry albo dołu i jest identiko. Nic nowego.To jest po to, żeby skosy łatwo wchodziłyTo nie to. U niektórych ten dpad jest zbyt czuły nawet jak wciska się sam kierunek w dół jak u tego chłopaU mnie jest ideolo. 0 missed inputs Edytowane 14 czerwca14 cze przez GearsUp
Opublikowano 14 czerwca14 cze To jest to. Specjalnie zrobiłem risercz czy zmienili krzyżak bo się zastanawiałem czy jest sens kupować pro 2. Czasami wolę, żeby skosy łatwo wchodziło a czasami nie (np tetris). Niestety jest tak samo.Tutaj koleś ma fajne porównanie.
Opublikowano 14 czerwca14 cze To nie jest to, tutaj masz cały temat założony przez gościa. Trefne egzemplarze po prostu. Gościu sam napisał, że będzie wymieniał jak mu napisali, że ich pady się tak nie zachowują. Edytowane 14 czerwca14 cze przez GearsUp
Opublikowano 14 czerwca14 cze Autor Wiemy że konsola najlepsza z miksem ekran Chiny, reszta Vietnam, w przypadku kontrolerów jakie combo the best?
Opublikowano 14 czerwca14 cze 1 minute ago, GearsUp said:To nie jest to, tutaj masz cały temat założony przez gościa. Trefne egzemplarze po prostu. Gościu sam napisał, że będzie wymieniał jak mu napisali, że ich egzemplarze się tak nie zachowują.No i widać, że typ specjalnie wciska mięśniami góra dół mając palec na lewym kierunku. Ślepy jesteś?Przed chwilą zrobiłem to samo z pro 1. Ten sam efekt. Edytowane 14 czerwca14 cze przez Sebas
Opublikowano 14 czerwca14 cze Teraz, Sebas napisał(a):No i widać, że typ specjalnie wciska mięśniami góra dół mając palec na lewym kierunku. Ślepy jesteś?Nie masz Pro Controllera 2 a wypisujesz farmazony jak potłuczony. Kup i zobaczysz, że jak się ma kierunek góra lub dół to pozostałe tak łatwo nie wchodzą tylko trzeba konkretnie przejechać palcem w bok.
Opublikowano 14 czerwca14 cze Teraz, Sebas napisał(a):Jesteś skończonym debilem albo kłamcą.Ty ulungu wypowiadasz się na temat sprzętu, którego nie masz. No kretyn
Opublikowano 14 czerwca14 cze Jak coś SEGA Wireless po BT działa z wietnamskim Switchem 2. Świetny dpad
Opublikowano 15 czerwca15 cze U mnie na pro 2 niestety jest problem. Bardzo często w street fighterze chcąc zrobić ruch dół->skos->przód postać zamiast zrobić hadoukena, skacze xDPad rejestruje górę albo co najmniej górny skos. Chujnia. Edytowane 15 czerwca15 cze przez tlas
Opublikowano 15 czerwca15 cze Autor Dobrze że wygrałem z fomo i zostawiłem swojego pro controllera z jedynki bo kusiło wymieniać na dwójkę
Opublikowano 15 czerwca15 cze Znaczy to jest fajny padzik i tak dalej, ale do bijatyk średnio. W poniedziałek odbieram 8bitdo m30 to sobie porównam.
Opublikowano 15 czerwca15 cze Każdy dpad jak się go wciska bardzo mocno rejestruje skosy, fizyki się nie oszuka. Kwestia panowania nad emocjami i wtedy wszystko wchodzi tak jak powinno
Opublikowano sobota o 04:123 dni Autor Jak dobrze rozumiem wentylator w domu jest do chłodzenia docka, a nie konsoli tak?Skoro tak to czemu w moim switchu2 gdy gram w docku wentylatora samej konsoli praktycznie nie słyszę, ale gdy odłączam ją z docka i chwytam w ręce to obudowa jest mocno nagrzana i dopiero wtedy gdy mam ją przenośnie wentylatory wchodzą na chwilę na wysokie obroty by ją schłodzić?
Opublikowano sobota o 07:343 dni No właśnie dlatego, żeby wypchnąć ciepło które się tam nagromadziło. Ja też strzeliłem babola wcześniej opisując ten cały proces, bo w doku wentyle konosli pracują, tylko na niskich obrotach - przykładając rękę przy wylocie powietrza czuć lekki powiew. Tak ma być, S1 też mocniej grzał się w doku ze względu na wyższe zegary.
Opublikowano sobota o 07:463 dni Autor 9 minut temu, Bzduras napisał(a):No właśnie dlatego, żeby wypchnąć ciepło które się tam nagromadziło. Ja też strzeliłem babola wcześniej opisując ten cały proces, bo w doku wentyle konosli pracują, tylko na niskich obrotach - przykładając rękę przy wylocie powietrza czuć lekki powiew. Tak ma być, S1 też mocniej grzał się w doku ze względu na wyższe zegary.Tylko nie kumam czemu na bieżąco w docku konsola nie pracuje na wyższych obrotach by na bieżąco być z chłodzeniem, nie musiałaby wtedy rozpędzać się na chwilę na szybkie obroty by się schłodzić jak ją się włączoną z docka wyciąga
Opublikowano sobota o 08:403 dni Też się zastanawiam dlaczego tak dobrali krzywą wentylatora. Pewnie w tym jest jakaś logika. Jak nie to poprawią to w aktualizacji.
Opublikowano niedziela o 09:192 dni Czas trochę ponarzekać. Zauważyłem dzisiaj, że od samego wkładania Switcha 2 do docka ekran się rysuje jak pojebany, także to nie jest praktycznie żadne szkło hartowane i pewnie ekran walnie przy pierwszym mniejszym upadku. Od razu zamówiłem folię.
Opublikowano niedziela o 09:202 dni Teraz, TomciooPL napisał(a):Czas trochę ponarzekać. Zauważyłem dzisiaj, że od samego wkładania Switcha 2 do docka ekran się rysuje jak pojebany, także to nie jest praktycznie żadne szkło hartowane i pewnie ekran walnie przy pierwszym mniejszym upadku. Od razu zamówiłem folię.Dziwne trochę, miałeś zdjętą fabryczną folię?
Opublikowano niedziela o 09:242 dni 3 minuty temu, Wieslaw napisał(a):Dziwne trochę, miałeś zdjętą fabryczną folię?Nie, co ciekawe, przy każdym wsunięciu w dock za każdym razem uważałem, żeby nic się nie obrysowało. No nic, trochę zwlekałem z zamówieniem folii na ekran, na szczęście już to zrobiłem
Opublikowano niedziela o 09:252 dni to w takim razie nie porysowałeś ekranu tylko folię ochronną, może to być jakimś pocieszeniem