Opublikowano sobota o 20:172 dni U giry zawsze jest ideolo. Nie mam pro 2 ale w pro 1 też można lekko docisnąć prawą lub lewą stronę góry albo dołu i jest identiko. Nic nowego.To jest po to, żeby skosy łatwo wchodziły Edytowane sobota o 20:192 dni przez Sebas
Opublikowano sobota o 20:202 dni Chyba, że ma pada z Wietnamu. Wtedy będzie wymiana na identycznie działający, ale z Chin. Edytowane sobota o 20:222 dni przez Emtebe
Opublikowano sobota o 20:242 dni 4 minuty temu, Sebas napisał(a):Nie mam pro 2 ale w pro 1 też można lekko docisnąć prawą lub lewą stronę góry albo dołu i jest identiko. Nic nowego.To jest po to, żeby skosy łatwo wchodziłyTo nie to. U niektórych ten dpad jest zbyt czuły nawet jak wciska się sam kierunek w dół jak u tego chłopaU mnie jest ideolo. 0 missed inputs Edytowane sobota o 20:242 dni przez GearsUp
Opublikowano sobota o 20:272 dni To jest to. Specjalnie zrobiłem risercz czy zmienili krzyżak bo się zastanawiałem czy jest sens kupować pro 2. Czasami wolę, żeby skosy łatwo wchodziło a czasami nie (np tetris). Niestety jest tak samo.Tutaj koleś ma fajne porównanie.
Opublikowano sobota o 20:302 dni To nie jest to, tutaj masz cały temat założony przez gościa. Trefne egzemplarze po prostu. Gościu sam napisał, że będzie wymieniał jak mu napisali, że ich pady się tak nie zachowują. Edytowane sobota o 20:312 dni przez GearsUp
Opublikowano sobota o 20:312 dni Autor Wiemy że konsola najlepsza z miksem ekran Chiny, reszta Vietnam, w przypadku kontrolerów jakie combo the best?
Opublikowano sobota o 20:332 dni 1 minute ago, GearsUp said:To nie jest to, tutaj masz cały temat założony przez gościa. Trefne egzemplarze po prostu. Gościu sam napisał, że będzie wymieniał jak mu napisali, że ich egzemplarze się tak nie zachowują.No i widać, że typ specjalnie wciska mięśniami góra dół mając palec na lewym kierunku. Ślepy jesteś?Przed chwilą zrobiłem to samo z pro 1. Ten sam efekt. Edytowane sobota o 20:352 dni przez Sebas
Opublikowano sobota o 20:352 dni Teraz, Sebas napisał(a):No i widać, że typ specjalnie wciska mięśniami góra dół mając palec na lewym kierunku. Ślepy jesteś?Nie masz Pro Controllera 2 a wypisujesz farmazony jak potłuczony. Kup i zobaczysz, że jak się ma kierunek góra lub dół to pozostałe tak łatwo nie wchodzą tylko trzeba konkretnie przejechać palcem w bok.
Opublikowano sobota o 20:372 dni Teraz, Sebas napisał(a):Jesteś skończonym debilem albo kłamcą.Ty ulungu wypowiadasz się na temat sprzętu, którego nie masz. No kretyn
Opublikowano sobota o 23:141 dzień Jak coś SEGA Wireless po BT działa z wietnamskim Switchem 2. Świetny dpad
Opublikowano wczoraj o 06:08 1 dzień U mnie na pro 2 niestety jest problem. Bardzo często w street fighterze chcąc zrobić ruch dół->skos->przód postać zamiast zrobić hadoukena, skacze xDPad rejestruje górę albo co najmniej górny skos. Chujnia. Edytowane wczoraj o 06:10 1 dzień przez tlas
Opublikowano wczoraj o 07:01 1 dzień Autor Dobrze że wygrałem z fomo i zostawiłem swojego pro controllera z jedynki bo kusiło wymieniać na dwójkę
Opublikowano wczoraj o 07:02 1 dzień Znaczy to jest fajny padzik i tak dalej, ale do bijatyk średnio. W poniedziałek odbieram 8bitdo m30 to sobie porównam.
Opublikowano wczoraj o 11:45 1 dzień Każdy dpad jak się go wciska bardzo mocno rejestruje skosy, fizyki się nie oszuka. Kwestia panowania nad emocjami i wtedy wszystko wchodzi tak jak powinno