Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Everybody’s Golf Hot Shots

Featured Replies

Opublikowano

Tradycyjnie zakładam temat na kolejną grę serii Everybody Golf, tym razem również na Switcha. Z nowości tryb Wacky Golf, który zapowiada się ciekawie. Day one na PS5 i w tryb przenośny na pstryka banderas

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Chyba wjedzie day1, od czasu psp i najlepszego golfa nie wbijałem piłek do dołka.

Opublikowano

Szkoda że w Everybody's Golf na dużych konsolach wyłączyli serwery i nie da się już swobodnie hasać po polach. Ale na szczęście single player i kanapowe multi nadal bawią świetnie i nadal gram pomimo że platynę wbiłem dawno temu a gra straciła funkcje online.

A tego nowego biorę Day One rzecz jasna, zapowiadają się kolejne setki godzin giercowania ^^

Edytowane przez SebaSan1981

Opublikowano

Też biorę day one, mega dobrze wspominam którąś część na PSP, masa godzin przegrana. Mam nadzieję, że port na switcha będzie malina.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podbijam bo na dniach premiera

Opublikowano

Nom już tuptam nóżkami niecierpliwie, pinionszki i miejsce na dysku przygotowane, trening w Everybody's Golf także zrobiony. Ajm redi cool2

Opublikowano

Za chwile premiera, a w necie cisza totalna, żadnych filmów z rozgrywki, żadnych informacji. Czuję że wyjdzie gniot /

Opublikowano
3 minuty temu, Wooyek napisał(a):

Za chwile premiera, a w necie cisza totalna, żadnych filmów z rozgrywki, żadnych informacji. Czuję że wyjdzie gniot /

a chciałem pre order robić, to może poczekam na recki jednaknotlikethis

Opublikowano

Biorę day one mimo wszystko! Zrobię reckę specjalnie dla forumka, może się przyda do podjęcia decyzji. Porównam z Everybody's Golf bo tam natłukłem 800h.

Opublikowano

No właśnie gra dla mnie Day1 ale nie wiem czy brać na PS5 czy Pstryka 2 hi

Opublikowano
1 godzinę temu, easye napisał(a):

Ciekawe czy mieli Devkity S2 smutas

Nie mieli, wychodzi tylko wersja s1

Opublikowano

BandaiNamco ma devkity s2 ale to nadal Nintendo decyduje co i kiedy może wyjść w wersji na s2.

A co do gry poczekał bym do recenzji i opinii.

Inny twórca plus bardzo mocno korzystają z ai przy produkcji

Opublikowano

Branie na poważnie takiej gównostronki kekw Gdyby to było Mario Everybody’s Golf Hot Shots, to by było 10/10. Nawet Mario Strikers dali 9/10.pawel

Zamówionebanderas

Opublikowano

XDDDDDDDDDDD

Przecież ten filmik to samozaoranie. Nie dość, że chwalą wersję PS3 za większe zagęszczenie roślinności to jeszcze spadki na PS5 do 40 fps w golfie, który wygląda gorzej od Poksów na Switchu XDDD

54ftrhtrh.jpg

54tthth.jpg

Opublikowano

Szczególnie jak mówi, że to najlepszy golf od dekady, ale poza chujowym mario golf to chyba nie ma innej konkurencji.

Opublikowano
8 minut temu, Shen napisał(a):

Szczególnie jak mówi, że to najlepszy golf od dekady, ale poza chujowym mario golf to chyba nie ma innej konkurencji.

Jest, jest

454trhyh.jpg

W dodatku gierka właśnie dostała graficzne usprawnienia na S2 i 60 fps

The content of the latest update is listed below.
- Improved load times
- Improved grid display
- Reorganized home screen menu into a single page
- Adjusted Triple Tap spin input
- Improved Triple Tap gauge UI
- Frame rate selection (30fps/60fps)
You can also play at 60fps on Switch 2

Opublikowano

Jeszcze swojego egzemplarza nie dostałem więc się nie wypowiem. Ale i tak wiadomka że najlepszy z serii był Everybody's Golf. Po jakiego chuja wyłączyli serwery skoro non stop tysiące ludzi grały razem na polach online?

Opublikowano

Mam nadzieje, że w piątek dojdzie, bo brałem z jakiegoś sklepu którego nie znam, ale mieli za 160zł. Oceny w sumie na poziomie którego się spodziewałem. Podobno dużo grindu, żeby odblokować wszystko, będzie co robić.

Przechwytywanie.JPG

Mogło być gorzej

Przechwytywanie2.JPG

Opublikowano

Mnie wkurwili bo zamówiłem dwa dni temu a dziś update odnośnie wysyłki i zgodnie z informacją, grę mam dostać pomiędzy 16 a 24tym września! Całkiem ich pojebało, gdybym wiedział że tak będzie to bym do Game podjechał i miał od ręki pojutrze. Jeśli grę dostanę w zapowiedzianym w mailu terminie, najzwyczajniej dam w feedbacku jedną gwiazdkę i neutrala za walenie w chuja z wysyłką dry

Dzisiaj mam jakiś mroczny czarny dzień jeśli chodzi o przesyłki, najpierw rozpiedolona na pół figurka a teraz to.

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, GearsUp napisał(a):

To niezłe GOTY

Kto w tym temacie pisał, że to GOTY?

Opublikowano

Polecieli po taniości. Gra wygląda gorzej niż części na PS3. Ma mniej detali jak np ubrania falujące w kierunku wiatru spódniczki itp. Sony nie sypnęło groszem.

Ogólnie jest bez duszy a postacie to manekiny.

Chętnie sprawdzę na wyprzedaży kiedyś i wiem że będę się dobrze bawił.

Opublikowano
4 godziny temu, Arkady napisał(a):

Kto w tym temacie pisał, że to GOTY?

W tym temacie nikt ale shen pół żartem pisał w statusach, że to jego goty więc ja pół żartem napisałem niezłe goty

11 godzin temu, Shen napisał(a):

Mam nadzieje, że w piątek dojdzie, bo brałem z jakiegoś sklepu którego nie znam, ale mieli za 160zł

Uniblo? Napisz czy dojdzie bo ja nie mam dobrych doświaczeń z przesyłkami od nich