Opublikowano 15 lipca 20251 r Tradycyjnie zakładam temat na kolejną grę serii Everybody Golf, tym razem również na Switcha. Z nowości tryb Wacky Golf, który zapowiada się ciekawie. Day one na PS5 i w tryb przenośny na pstryka
Opublikowano 15 lipca 20251 r Chyba wjedzie day1, od czasu psp i najlepszego golfa nie wbijałem piłek do dołka.
Opublikowano 21 lipca 20251 r Szkoda że w Everybody's Golf na dużych konsolach wyłączyli serwery i nie da się już swobodnie hasać po polach. Ale na szczęście single player i kanapowe multi nadal bawią świetnie i nadal gram pomimo że platynę wbiłem dawno temu a gra straciła funkcje online.A tego nowego biorę Day One rzecz jasna, zapowiadają się kolejne setki godzin giercowania Edytowane 22 lipca 20251 r przez SebaSan1981
Opublikowano 22 lipca 20251 r Też biorę day one, mega dobrze wspominam którąś część na PSP, masa godzin przegrana. Mam nadzieję, że port na switcha będzie malina.
Opublikowano 2 września 20252 wrz Nom już tuptam nóżkami niecierpliwie, pinionszki i miejsce na dysku przygotowane, trening w Everybody's Golf także zrobiony. Ajm redi
Opublikowano 2 września 20252 wrz Za chwile premiera, a w necie cisza totalna, żadnych filmów z rozgrywki, żadnych informacji. Czuję że wyjdzie gniot
Opublikowano 2 września 20252 wrz 3 minuty temu, Wooyek napisał(a):Za chwile premiera, a w necie cisza totalna, żadnych filmów z rozgrywki, żadnych informacji. Czuję że wyjdzie gniot a chciałem pre order robić, to może poczekam na recki jednak
Opublikowano 2 września 20252 wrz Biorę day one mimo wszystko! Zrobię reckę specjalnie dla forumka, może się przyda do podjęcia decyzji. Porównam z Everybody's Golf bo tam natłukłem 800h.
Opublikowano 2 września 20252 wrz No właśnie gra dla mnie Day1 ale nie wiem czy brać na PS5 czy Pstryka 2
Opublikowano 2 września 20252 wrz 1 godzinę temu, easye napisał(a):Ciekawe czy mieli Devkity S2 Nie mieli, wychodzi tylko wersja s1
Opublikowano 2 września 20252 wrz BandaiNamco ma devkity s2 ale to nadal Nintendo decyduje co i kiedy może wyjść w wersji na s2.A co do gry poczekał bym do recenzji i opinii. Inny twórca plus bardzo mocno korzystają z ai przy produkcji
Opublikowano 3 września 20253 wrz Branie na poważnie takiej gównostronki Gdyby to było Mario Everybody’s Golf Hot Shots, to by było 10/10. Nawet Mario Strikers dali 9/10.Zamówione
Opublikowano 3 września 20253 wrz XDDDDDDDDDDDPrzecież ten filmik to samozaoranie. Nie dość, że chwalą wersję PS3 za większe zagęszczenie roślinności to jeszcze spadki na PS5 do 40 fps w golfie, który wygląda gorzej od Poksów na Switchu XDDD
Opublikowano 3 września 20253 wrz Szczególnie jak mówi, że to najlepszy golf od dekady, ale poza chujowym mario golf to chyba nie ma innej konkurencji.
Opublikowano 3 września 20253 wrz 8 minut temu, Shen napisał(a):Szczególnie jak mówi, że to najlepszy golf od dekady, ale poza chujowym mario golf to chyba nie ma innej konkurencji.Jest, jestW dodatku gierka właśnie dostała graficzne usprawnienia na S2 i 60 fpsThe content of the latest update is listed below.- Improved load times- Improved grid display- Reorganized home screen menu into a single page- Adjusted Triple Tap spin input- Improved Triple Tap gauge UI- Frame rate selection (30fps/60fps)You can also play at 60fps on Switch 2
Opublikowano 3 września 20253 wrz Jeszcze swojego egzemplarza nie dostałem więc się nie wypowiem. Ale i tak wiadomka że najlepszy z serii był Everybody's Golf. Po jakiego chuja wyłączyli serwery skoro non stop tysiące ludzi grały razem na polach online?
Opublikowano 3 września 20253 wrz Mam nadzieje, że w piątek dojdzie, bo brałem z jakiegoś sklepu którego nie znam, ale mieli za 160zł. Oceny w sumie na poziomie którego się spodziewałem. Podobno dużo grindu, żeby odblokować wszystko, będzie co robić. Mogło być gorzej
Opublikowano 3 września 20253 wrz Mnie wkurwili bo zamówiłem dwa dni temu a dziś update odnośnie wysyłki i zgodnie z informacją, grę mam dostać pomiędzy 16 a 24tym września! Całkiem ich pojebało, gdybym wiedział że tak będzie to bym do Game podjechał i miał od ręki pojutrze. Jeśli grę dostanę w zapowiedzianym w mailu terminie, najzwyczajniej dam w feedbacku jedną gwiazdkę i neutrala za walenie w chuja z wysyłką Dzisiaj mam jakiś mroczny czarny dzień jeśli chodzi o przesyłki, najpierw rozpiedolona na pół figurka a teraz to.
Opublikowano 4 września 20254 wrz Autor 12 godzin temu, GearsUp napisał(a):To niezłe GOTYKto w tym temacie pisał, że to GOTY?
Opublikowano 4 września 20254 wrz Polecieli po taniości. Gra wygląda gorzej niż części na PS3. Ma mniej detali jak np ubrania falujące w kierunku wiatru spódniczki itp. Sony nie sypnęło groszem.Ogólnie jest bez duszy a postacie to manekiny.Chętnie sprawdzę na wyprzedaży kiedyś i wiem że będę się dobrze bawił.
Opublikowano 4 września 20254 wrz 4 godziny temu, Arkady napisał(a):Kto w tym temacie pisał, że to GOTY?W tym temacie nikt ale shen pół żartem pisał w statusach, że to jego goty więc ja pół żartem napisałem niezłe goty11 godzin temu, Shen napisał(a):Mam nadzieje, że w piątek dojdzie, bo brałem z jakiegoś sklepu którego nie znam, ale mieli za 160złUniblo? Napisz czy dojdzie bo ja nie mam dobrych doświaczeń z przesyłkami od nich