Opublikowano wtorek o 20:453 dni Autor Ty Shen chyba wszystko przewijasz. Może Twoje skupienie, które potrafisz wymuskać jest na alarmującym poziomie?
Opublikowano wtorek o 20:562 dni 15 minut temu, AdiCarrion napisał(a):serial nie szanuje czasu widza.Skupienie skupieniem, ale takie odcinki to można wrzucać jak już sobie zbudujesz jakąś historię a Vince zaczął naprawdę ciekawie, hype był ogromny a teraz ludzie nie bardzo wiedzą o co chodzi. Jak tu się przyznać w towarzystwie, że twórca Breaking Bad zrobił nudnego gniotka, który z odcinka na odcinek zwiększa liczbę ziewów na minutę.
Opublikowano wtorek o 21:022 dni 15 minut temu, Figaro napisał(a):Ty Shen chyba wszystko przewijasz. Może Twoje skupienie, które potrafisz wymuskać jest na alarmującym poziomie?No nie wiem, Welcome to Derry jakoś oglądałem normalnie, ale to jest dobry serial.
Opublikowano wtorek o 21:352 dni Ja chyba olewam dwa ostatnie epy bo niezbyt mnie ciągnie do oglądania już teraz a co dopiero czekać na jakieś kolejne sezony
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Finał pięknie dowalił do piecanie no jaja sobie robie, do zaorania ten serial, ja wysiadam
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No ale Vince to trzeba przyznać, że ma jaja. Jadąc tylko na swojej marce potrafił odwalić takiego balaska i jeszcze mu to przyklepali na kolejne sezony. Tematyka i pomysł ciekawe, kadry imponujące, ale jako całość nie klei mi się i nie daje nadziei na kolejny sezon jako na coś wartego czekania.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tam była ostra licytacja, o prawa do serialu biły sie amazon, hbo, netflix i apple i z góry 2 sezony było trzeba zamówić. Bo dwóch hitach jakie wyprodukował, to się nie dziwię, że każdy większy gracz chciał kolejny jego serial u siebie.Po ocenach na imdb widać, że dwa odcinki dobrze przyjęte, potem spadki i wzrost przy finale nie wiem czemu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Najchętniej oglądany serial w historii Apple TV, wyśmienite recenzje, no na pewno jabłko jest zrozpaczone.Mi się serial bardzo podoba. Doceniam powolne ujęcia i skupienie się na drobiazgach. W czasach serialów, które pędzą do przodu i mają ADHD, jest to pewien powiew świeżości.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Niestety Apple nie przedstawiło do tej pory żadnych danych potwierdzających to, jak bardzo TOP jest faktycznie Pluribus. Zenek z trzeciej klatki też krzyczy na dzielni, że jego płyta nagrana w garażu jest najlepszym krążkiem 2025 ale jakoś nie wiem czy mu wierzyć.Warstwę pomysłu, klimatu, zdjęć i przywiązania do detali bardzo chwalę, ale zabrakło najważniejszego czyli historii, która mocniej porwie. Jakby wyciął odcinki 6-8 a 2-5 połączył w jednen to serial by tylko zyskał.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dla mnie bdb całość, szkoda że długo się poczeka na następny sezon.
Opublikowano Teraz1 min Takie tempo ma sens jak każdy kolejny sezon wychodzi jak w zegarku co rok. Apple jest najgorsze pod tym względem. For all mankind ostatni sezon wyszedł dwa lata temu i nikt nie wie co z kolejnym sezonem. Bez sensu takie oglądanie.