Opublikowano 17 godzin temu17 godz. A co konkretnie oznacza? Pokazywanie że się samemu sobie napisało "nie rpg"? Jak ktokolwiek ma mieć opinię na ten temat, to pozwolę żeby ją miał Squaresoft. Chociaż nie wiem co to za różnica jak się nazwie grę.W każdym razie nic w tym nowego, gra jest opisywana przez twórców jako pewna kontynuacja Seiken Densetsu, które od 1991 roku jest nazywane action RPG-em.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Demko skończone, w ponad 4 godzinki. Zrobiłem i byłem chyba wszędzie gdzie się dało. Zajebiste to jest. Grałby chłop dalej, ale trzeba czekać, szkoda, za szybko dali demko
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 8 minut temu, Szermac napisał(a):Demko skończone, w ponad 4 godzinki. Zrobiłem i byłem chyba wszędzie gdzie się dało. Zajebiste to jest. Grałby chłop dalej, ale trzeba czekać, szkoda, za szybko dali demko Si, demo mi zajęło dłużej, niż przejście całego Dead Rising xD.Oby tylko nie wrzucili wszystkiego, co najlepsze w demku, jak w FF XVI.Samo demko? 10/10.
Opublikowano 51 minut temu51 min Doszły mnie słuchy że jakaś wróżka czy coś mocno wkurwiajaca, prawda to?
Opublikowano 45 minut temu45 min 5 minut temu, devilbot napisał(a):Doszły mnie słuchy że jakaś wróżka czy coś mocno wkurwiajaca, prawda to?Tak, napierdala ciągle słowotok, ja lubię. Zgapili z Metaphora.
Opublikowano 39 minut temu39 min Też mi się to podoba, umila, podpowiada, opowiada o świecie, dodaje do tej samotnej wyprawy.A jak coś to można zmniejszyć częstotliwość gadania w opcjach.
Opublikowano 19 minut temu19 min 5 minut temu, Szermac napisał(a):Też mi się to podoba, umila, podpowiada, opowiada o świecie, dodaje do tej samotnej wyprawy.A jak coś to można zmniejszyć częstotliwość gadania w opcjach.Potem wpada chyba inna babka, podobno była w demo 1 i będzie też jakiś coop mode z nią, ciekawe jak to jest zrobione.Mechanika time travel mi też pasuje do tych jRPGowych historyjek i już w demo było widać, że im to wyszło, no jest hype mocne.W walce brakuje dasha, ale jestem pewien, że to będzie w grze jako skill/item później.Wydaje mi się też, że ta piękna gra nie będzie zbyt długa, a to dzięki tym wszystkim przyjaznym systemom i prostej Zelda/Mana 2D walce.Biorę day1 na PS5 + Portal.@Szermac ile masz serc po demo? Mi się udało 8 zebrać. Chyba max.
Opublikowano 15 minut temu15 min 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Mechanika time travel mi też pasuje do tych jRPGowych historyjek i już w demo było widać, że im to wyszłoSpoko, pytanie czy przemierzanie podobno zbudowanych miejscówek z inną skórką nie zacznie nużyć. Chociaż jak w różnych okresach będą inne moce potrzebne do dostania się we wcześniej niedostępne miejsca to nie będzie bardzo bolesne.
Opublikowano 13 minut temu13 min 1 minutę temu, Szermac napisał(a):Spoko, pytanie czy przemierzanie podobno zbudowanych miejscówek z inną skórką nie zacznie nużyć. Chociaż jak w różnych okresach będą inne moce potrzebne do dostania się we wcześniej niedostępne miejsca to nie będzie bardzo bolesne.Te dwie epoki z dema się mocno różnią, zakładam, że będzie jeszcze co najmniej jedna przed i jedna bardzo po, no zobaczymy.
Opublikowano 12 minut temu12 min Czy ja wiem czy mocno, ten śnieżny fragment z wilkami to praktycznie 1:1 jedynie z innymi jaskiniami.Też 8 fragmentów znalazłem
Opublikowano 4 minuty temu4 min Co mi się jeszcze podoba to animacja pullowania Magicite jak z jakiejś gachy xD sama nazwa nawiązującą do FFVI.W ogóle nawiązań do FF jest więcej (z trailera), ale dobrze, że nie nazwali tego po prostu FF Legends 4, zawsze to powiew świeżości.